icon

Fri fragt over 299,-

Lemvig-Thyborøn logo

VVS Mester Lemvig-Thyborøn ApS

VVS-installatør i Lemvig og Thyborøn

Placeret i Lemvig finder du VVS Mester Lemvig-Thyborøn, der er din lokale VVS’er i området. Her kan du læne dig op ad fagmænd og få professionel rådgivning uanset, hvad din opgave måtte byde på. Vi er nemlig specialister, når du skal have løst en VVS- eller ventilationsopgave. Hos os får du altid et godt tilbud og al den rådgivning og information, du har brug for af vores kompetente medarbejdere. Du får altid gavn af vores mange års erfaring, og vi strikker med glæde et uforpligtende tilbud sammen til dig, hvad end du skal have repareret eller vedligeholdt en installation eller have en helt ny installeret.

Spar på varmeregningen

Det er dyrt at varme hele din bolig op, men der er rigtig mange penge at spare ved at benytte alternativ energi som fx biobrændsel, solvarme, pillefyr eller varmepumpe. Tag os derfor med på råd – vi vejleder dig til at træffe den bedste og mest effektive løsning. Vi følger hele tiden med udviklingen af ny teknik, og med vores moderne udstyr er det nemt for os at hjælpe dig.

Overvejer du at blive klogere på energioptimering, så kan vores specialuddannede energivejledere hjælpe dig rigtig godt på vej, og du vil altid være i trygge hænder hos os. Vi udfører energirenovering på boligbyggeri, i institutioner og i erhvervslivet. Her står kvalificerede medarbejdere klar til at varetage dine opgaver. Vi deltager løbende i efteruddannelser for altid at være opdaterede på de nyeste tiltag, og dette er din garanti for kompetent vejledning og rådgivning på området.

Privat eller erhverv?

Hvad end du er privat eller erhverv, så kan du altid få gavn af vores erfaringer med VVS-arbejde. Vi er medlem af Arbejdsgiverne, hvilket er med til at sikre vores høje niveau. Kontakt derfor din VVS Mester Lemvig-Thyborøn ApS og bliv klogere på, hvad vi kan gøre for dig. Gode råd kan man aldrig få for mange af, og derfor kan du her på siden læse om mesters gode råd til energi, indeklima, vand og varme. 

Se vores Google+-profil her

Like os på Facebook www.facebook.com/vvsmesterlt

Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

VVS Mester Lemvig-Thyborøn

Tvedvej 2

7620 Lemvig

Tlf.:

Akut tlf.:

CVR:

97891533 97891533

39895544

Medarbejdere

Per Kjeldahl

Installatør
Tlf.: 30 80 96 66
E-mail:Per@vvsmesterlt.dk

Bjarne Klint

Montør
Tlf.: 30 80 96 68
E-mail:Bjarne@vvsmesterlt.dk

Erik Ravn

Montør

Henrik Mortensen

Montør

Rene Kristensen

Montør