icon

Fri fragt over 299,-

Håstrup og Nab logo

Håstrup & Nab VVS A/S - VVS Faaborg

VVS-installatør i Faaborg

I Fåborg ligger Håstrup & Nab VVS A/S. Her går kvalitet, rådgivning og pris hånd i hånd. Vores dygtige medarbejdere kan løse alle dine opgaver, hvad end det drejer sig om en dryppende vandhane eller et stort boligbyggeri, der skal serviceres. Med vores store faglighed og dygtighed installerer og servicerer vi alle typer af VVS- og blikinstallationer. Vi stræber hele tiden efter at være opdaterede på udviklingen af ny teknik, og med vores moderne udstyr kan vi nemt lave tjek på fx din varmepumpe eller andre installationer.

Spar på varmeregningen med en varmepumpe

Vi er eksperter i effektiv energibesparelse, og du kan derfor få stor glæde af vores professionelle rådgivning på området. Det er nemlig ikke billigt at varme hele boligen op, så er du interesseret i at spare penge, findes der mange forskellige løsninger. Du kan benytte dig af eksempelvis alternativ energi som biobrændsel, solvarme eller en varmepumpe. Faktisk kan du med en varmepumpe spare helt op til 50 % af din varmeregning, så det er absolut en løsning, der er værd at se nærmere på. Men vi kan også hjælpe dig med rigtig mange andre ting. Brug os fx hvis du har et større projekt du skal have hjælp til. Det kan være renovering af et badeværelse, og her er vi eksperter.

Lad os rådgive dig

Med vores mere end 30 års erfaring kan du være sikker på god og kompetent vejledning. Vi samarbejder udelukkende med anerkendte leverandører, og du kan altid regne med at få den helt rigtige løsning for netop dig. Vi sætter en ære i at rådgive ud fra dine behov og ønsker samt i at udføre vores opgaver til aftalt pris, tid og kvalitet. Vi er medlem af TEKNIQ, hvilket er din garanti for godt håndværk.
Kunne du tænke dig at få nogle gode råd, inden du beslutter dig for at give os et kald, så læs mere ved at klikke her


Certificeret Bosch Climate Partner


Bosch Climate Partner logo

Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

Håstrup og Nab VVS A/S

Østrupvej 25, Håstrup

5600 Faaborg

Tlf.:

CVR:

62681720

21584835

Medarbejdere

Lars Bøgelund

Aut. vvs installatør
E-mail:MAIL@VVSHN.DK

Allan Schraffrath

VVS Montør
Tlf.: 28 74 17 99

Christian Pedersen

VVS Montør
Tlf.: 40 16 57 07

John Heidtmann Jensen

VVS Montør
Tlf.: 51 51 86 22

Ole Pedersen

VVS Montør og blikkenslager
Tlf.: 23 25 20 79