Fri fragt over 499,-

hansgrohe

hansgrohe er et stort premium-mærke, der både har bad- og køkkenarmaturer, brusere, brusesystemer og køkkenvaske i sit sortiment. hansgrohes produkter er alle kendetegnet ved design, kvalitet og intelligente løsninger. Søger du hjælp til at installere et produkt fra hansgrohe, så kan din lokale VVS Mester hjælpe med at installere alle produkter og tilbehør fra hansgrohe.

hansgrohe Raindance

Med Raindance har hansgrohe skabt et brusesystem, der giver dig både komfort og lækkert design. Du får en bruser med hele tre forskellige brusefunktioner: RainAir, Rain og RainStream, så du kan vælge et brus, der passer til lige netop dit behov. Derudover fås Raindance både som hovedbruser og som et brusesæt, der indeholder både en hovedbruser og en håndbruser med yderligere tre brusefunktioner. Det hele styres blot med et tryk på en knap. Du finder Raindance i flere forskelige former, designs og prisklasser, så du kan finde én, der passer til dit badeværelse. Derudover har hansgrohe tilføjet funktionen AirPower, der kombiner vand og luft, så du sparer vand uden at gå på kompromis med vandtrykket, samt QuickClean, der gør at bruserne er nemme at holde fri for kalk. 

hansgrohe

hansgrohe - dit drømmebadeværelse

hansgrohe har skabt mange forskellige serier inden for badeverdenen, så du har stor mulighed for at skabe dit drømmebadeværelse. Du finder blandt andet serien Metris, der er en moderne serie med fokus på det funktionelle, idet der tilbydes armaturer i forskellige højder og mere bevægelsesfrihed. Derudover har hansgrohe skabt søster-serien Mertris Classic, der tilbyder et klassisk og tidsløst design kombineret med en smule elegance. Det er den perfekte blanding af klassiske elementer og moderne geometri. PuraVida er modsat en minimalistisk serie med fokus på det sanselige og personlige. Serien kombinerer forskellige materialer og skaber samtidig både harmoni og renhed. Elementerne er holdt i hvide nuancer og krom. 


Om hansgrohe

hansgrohe – design, kvalitet og intelligente løsninger

hansgrohe er kendt for at udvikle løsninger til fremtidens køkken og badeværelse. Alle hansgrohes produkter forener flot design, kvalitet og lang holdbarhed samt intelligente funktioner, som sikrer optimal komfort og brugervenlighed. hansgrohe har flere prisvindende produkter i deres sortiment som du finder her på siden. hansgrohe har vundet priser for produkternes smukke designs, såvel som bæredygtighed og banebrydende innovation.

hansgrohe fokus på miljø og bæredygtighed

hangrohe sætter en ære i, at have fokus på miljø og bæredygtighed. Et eksempel på det er, at alle håndvaskarmaturer fra hansgrohe kun bruger 5 l/min. Derfor kan du med god samvittighed over for miljøet købe et af hansgrohes produkter. Den smarte EcoSmart teknologi, der findes i flere af hansgrohe produkterne, er din garanti for et kvalitetsprodukt, der er udviklet med miljøvenlighed for øje. Disse produkter forbruger op til 60% mindre vand end almindelige produkter. Det betyder mindre miljøaftryk og større besparelse for dig.

hansgrohe produktion i egne fabrikker

Produkterne fra hans grohe bliver alle produceret i hansgrohes egne fabrikker i Sydtyskland. På fabrikkerne produceres produkterne ud fra den velkendte tyske kvalitet og grundighed. Uanset om du er på udkig efter et hansgrohe armatur, bruser eller en vandhane kan du være sikker på den højeste kvalitet og bedste materialer. Ikke mindst produceres hansgrohes produkter med den nyeste teknologi, som gør, at miljøet og ressourcer skånes. De miljørigtige produkter er grundet den gode kvalitet og de stærke materialer sikret en lang levetid.

hansgrohe som virksomhed

hansgrohe er et mærke, som sammen med AXOR indgår i den internationale virksomhed Hansgrohe Group. hansgrohe blev grundlagt i 1901 af den tyske forretningsmand Hans Grohe. I dag er hansgrohes produkter at finde i over 140 lande, og i 2016 havde virksomheden omkring 4.800 ansatte på verdensplan.

hansgrohe hovedsponsor for cykelholdet BORA-hansgrohe med Peter Sagan

Fra 2017 er hansgrohe en ud af to hovedsponsorer for cykelholdet BORA - hansgrohe, som har Peter Sagan, der er dobbeltverdensmester i landevejscykling, på holdet. Cykelholdet BORA - hansgrohe er et hold i cykelsportens bedste liga, og holdet vil bl.a. deltage i Tour de France, Giro d'Italia og Vuelta a España.

Køb hansgrohe hos VVS Mester

Er du på jagt efter tysk kvalitet med banebrydende teknologier og en miljøvenlig indstilling? Så er hansgrohe det perfekte valg for dig. Det store udvalg af hansgrohe brusere, armaturer og alt derimellem i de flotte prisvindende serier, giver dig mulighed for at sætte et unikt og stort aftryk på dit badeværelse uden at sætte et stort aftryk på miljøet.

Husk at du kan få en sikker, hurtig og professionel installation ved at tage din lokale VVS Mester med i kurven når du bestiller.