Fri fragt over 499,- | Vi bytter til og med 11/1-2018

Wavin

Wavin er den førende leverandør af plastrørsystemer til afløbs-, vand- og VVS-sektoren i Europa. Her på siden kan du finde gulvvarmesystemer fra Wavin, der kan tilpasses til hver enkelts behov.

Produkter fra Wavin

Wavin – førende leverandør af plastrørsystemer

Wavin er en stor international virksomhed, der har specialiseret sig i plastrørsystemer. Tankegangen bag Wavin er at producere effektive løsninger, der dækker menneskers daglige behov, såsom adgang til rent vand og opvarmning af boligen.

Wavin bæredygtige løsninger

Du kan kende Wavin på deres bæredygtige løsninger. Wavin arbejder hele tiden på at opnå de højeste standarder inden for bæredygtighed, og de fremstiller deres produkter gennem bæredygtige processer, hvor fokus er på at genbruge plastmateriale.

Wavin VA

I Danmark blev Wavin grundlagt i 1957, og virksomheden er delt op i to; Wavin VA og Wavin VVS. Wavin VA arbejder med vand, afløb og kabel, og afdelingen er beliggende i Hammel, hvor der udvikles og produceres rørsystemer af plast. Disse rørsystemer anvendes til at sikre, at vi har adgang til rent drikkevand, og til at sikre at vi kan lede regn- og spildevand væk så miljørigtigt som muligt.

Wavin VVS

Wavin VVS beskæftiger sig med VVS, og afdelingen er beliggende i Horsens. Wavin VVS udvikler og producerer installationsenheder, rør og gulvvarmesystemer. Dette gør, at vi kan køle og opvarme boligen.

Wavin som virksomhed

Wavin er en del af Mexichem Group, der er er markedsleder i rørsystemer. Wavin har deres hovedkontor i Holland, men virksomheden er at finde i næsten hele Europa. Wavin har 40 fabrikker og kontorer i 25 lande i Europa. I Danmark har Wavin omkring 340 medarbjedere, og her i landet er virksomheden den største producent af rørsystemer i Plast. Desuden har Wavin intet mindre end 375 patenter i Danmark.