Fri fragt over 499,- | Vi bytter til og med 11/1-2018

Unidrain

Unidrain er en stor producent inden for design gulvafløb og riste. Hos os finder du et bredt udvalg af Unidrain produkter, som passer ind på ethvert badeværelse. Har du behov for professionel hjælp til at installere dine produkter fra Unidrain, så skal du blot tilføje din lokale VVS Mester til din indkøbskurv.

Om Unidrain

Unidrain som virksomhed

Unidrain startede i 2003 ved, at arkitekten Claus Dyre udviklede et lineært gulvafløb, som kunne placeres mod væggen. I dag er Unidrains gulvafløbssystem dem, som byggebranchen foretrækker, og over hele verden anvendes gulvafløb fra Unidrain. Unidrain har nu som mål at blive branchens foretrukne leverandør til hele badområdet.

Verdens sikreste linjeafløb med Unidrain

Med Unidrains linjeafløb sikrer du, at vandet ikke kommer i nærheden af konstruktioner, hvilket minimerer risikoen for at lave fejl, når afløbene indbygges. Vægflangerne er lavet i rustfrit stål, hvilket betyder, at afløb og flanger kan laves i én enhed. Med Unidrains afløbsrender undgår du altså risikoen for skader på badeværelset og brusenichen.

Unidrains lineære gulvafløb kan både placeres helt mod væggen eller de kan placeret fritlagt, hvis det er det, du ønsker. Lige meget hvilken metode, du vælger, så kan du være sikker på, at afløbet er 100% vandtæt.

Unidrain – gulvafløb med fokus på funktion og design

Alle Unidrains gulvafløb og riste er kendetegnet ved at have fokus på såvel funktion som design. Og det er ikke bare et hvilket som helst design. Unidrain har nemlig flere gange modtaget internationale designpriser. Virksomheden har bl.a. modtaget ”iF product design award”, og for deres serie HighLine har de modtaget ”Den Danske Designpris”. Desuden modtog Claus Dyre i 2015 prisen ”Villum Fondens Bygningskomponentpris” for at have opfundet det lineære gulvafløb.

Unidrain HighLine & Unidrain ClassicLine

Unidrain har lavet to designserier inden for gulvafløb. Du finder Unidrain ClassicLine og Unidrain HighLine. Unidrain ClassisLine er det originale design fra Unidrain. Det er det afløb, der er opfindelsen bag Unidrain, der med væg- og gulvflanger giver dig mulighed for at placere risten helt op mod væggen.  Med ClassicLine kan du vælge mellem seks forskellige designs i børstet, rustfrit stål.

Unidrain HighLine er det eksklusive design fra Unidrain, der tilmed har vundet priser. Det er en serie til dig, der er vild med det lidt mere eksklusive og luksus til badeværelset. Her er der ikke riste som ved Unidrain ClassicLine. Afløbsristene er i stedet erstattet af et panel. Panelerne til afløb fås både i stål, i frostet glas og i Custom. Panelerne er lavet således at man påklæber en flise ligesom den omkringliggende flise, så afløbet bliver næsten usynligt.

Unidrains serier og muligheder for både væg- og fritliggende afløb giver dig mulighed for at skabe en bruseniche, der stemmer overens med resten af dit badeværelse. Uanset hvilken metode du vælger, får du et gulvafløb, der bygger på Unidrains traditionelle udformning af afløbsrender og riste.

Unidrain produkter udviklet af danske arkitekter

Unidrain går ikke på kompromis med design og funktionalitet. Af denne grund er alle Unidrains produkter designet og udviklet af danske arkitekter. Arkitekterne arbejder tæt sammen med folk, der er eksperter i vådrumsteknik, og som alle har relevante godkendelser både i ind- og udland. Unidrain udvikler desuden løbende både deres byggeteknik og designet på produkterne.

Unidrain – gulvafløb til alle

Gulvafløb fra Unidrain er til alle. Så uanset hvilket hus eller lejlighed du bor i, så kan du altid vælge et Unidrain design gulvafløb. Det skyldes, at alle Unidrains design gulvafløb kan anvendes såvel i renovering som i nybyggerier.

Køb Unidrain hos VVS Mester

Hos VVS Mester finder du et bredt udvalg af produkter fra Unidrain. Vvsmester.dk fører blandt andet serien Unidrain HighLine, men har derudover vandlåse, Unidrain vandlåse, badeværelsestilbehør, faste brusevægge og selvfølgelig design gulvafløb og riste. Har du brug for hjælp til at installere Unidrains gulvafløb, afløbsarmaturer, afløbsrender eller noget helt andet, så står din lokale VVS Mester klar til at hjælpe. Du skal blot tilføje en VVS mester nær dig til din indkøbstur og så vil mesteren kontakte dig.

Mangler du andet udover Unicrains produkter, så fører vvsmester.dk en lang række anerkendte brands. Hos VVS Mester finder du alt inden for VVS, uanset om du søger saunaovne, badeværelsestilbehør, riste, designafløb, armaturer eller noget helt andet. Og hvis du har brug for ekspertise til at udvælge produkter, så kan du altid kontakte vores kundeservice.