Fri fragt over 499,-

Purmo

Purmo er verdens førende producent af stålpanelradiatorer og i dag et internationalt brand med et årligt salg på 10 mio. radiatorer. Selskabet blev grundlagt 1953 og har sit navn efter den finske by Purmo, hvor det hele startede.

Om Purmo

Purmo er et finsk familieselskab der siden 1953 har produceret radiatorer. Virksomheden er i dag en af Europas klart førende producenter og er især kendt for sine håndklædetørrer i højeste kvalitet. Purmo sælger hvert år over 10 millioner radiatorer og eksporterer til over 50 forskellige lande verden over. De mange års erfaring og firmaets markedsposition er en garanti for radiatorer, til dit hjem, af højeste kvalitet.

Radiatorer og håndklædetørrer

Er du træt af kolde og fugtige håndklæder hver gang du har taget et bad eller er du ved at sætte radiatorer op i dit hjem? Så er Purmo det oplagte valg. Purmos spidskompetence er panelradiatorer af stål, og her hos VVS Mester findes et bredt udvalg af Purmos håndklædetørrer og radiatorer til huset. Vi har eksempelvis den populære og moderne Apolima serie (LINK) der ikke bare er en håndklædetørrer, men i sig selv er et flot blikfang til dit badeværelse. Serien formår at kombinere den bedste teknologi med et utrolig flot design for at give dit badeværelse et eksklusivt præg. Purmo producerer håndklædetørrer i flere forskellige flotte designfarver som vi hos VVS Mester også tilbyder i vores udvalg. Fremover kan du altså se frem til et varmt og tørt håndklæde hver eneste gang du har været i bad, samtidig med at håndklædetørrerene er en flot tilføjelse til badeværelset. Komfort er afgørende når vi tager et bad og når vi indretter badeværelset, så hvorfor ikke få den ultimative komfort som en håndklædetørrer kan tilbyde?

Ved VVS Mester tilbyder vi både vandbårne, el-tilsluttede eller mixede håndklædetørrer for at opfylde dine behov.

Purmos panelradiatorer i stål fås i flere forskellige størrelse, helt fra 30 cm til 300 cm så dine behov kan blive opfyldt, uanset hvilken størrelse du søger, fælles for alle er dog den høje kvalitet og brugen af de bedste materialer muligt.  

Alle Purmos radiatorer er i højeste kvalitet og fremstillet af de bedste materialer, for at sikre dig det bedste produkt. Purmos produkter er af så høj kvalitet, at firmaet giver en 10 års garanti på alle produkter.

Bæredygtighed

Purmo er på radiatormarkedet kendetegnet ikke blot ved sin høje kvalitet men også ved, at fokusere meget på bæredygtighed både i produceringen af radiatorerne, ved brug af dem og ved produkternes afskaffelse.

Det betyder blandt andet at Purmo gennem teknologi har kunnet sikre at en forbedret opvarmning ved lavere temperaturer og dermed et lavere varmetab i systemet. Det er godt for både miljøet og din pengepung.

Endvidere er alle delene i Purmo-radiatorerne lavet af 100% genanvendelig råmaterialer, så radiatoren ved slutningen af produktets levetid kan skilles ad og genanvendes i sine smådele.

Purmo-radiatorer kan kobles til alle former for energikilder, det vil sige at din Purmo-radiator er velegnet ligegyldigt om det er solvarme, vandpumpe eller vindenergi der er din energikilde.

Køb ved VVS-Mester

Ved VVS Mester stræber vi efter at finde den bedste løsning til dig, det betyder at hvad end du søger en enkelt håndklædetørrer eller skal have hele huset udstyret med radiatorer kan vi hjælpe med den bedste løsning. Vi har dygtige VVS Mestre tilknyttet i hele landet, der står klar til at hjælpe dig med installationen. Det eneste du skal gøre at vælge din lokale VVS Mester med i kurven, når du bestiller dit produkt.