icon

Fri fragt over 299,-

Grundfos

Få en bedre og mere energirigtig varmeløsning med pumper fra Grundfos.

Grundfos leverer også pumper til vand og spildevand, så du kan bygge køkken eller badeværelse, hvor du vil i dit hus. Derudover levererer de pumper til at tømme din kælder for vand ved oversvømmelser.

Cirkulationspumper til varme

Cirkulationspumper til brugsvand

Kælder- og drænpumper

Bør du udskifte din cirkulationspumpe?

Er du i tvivl om, hvorvidt din cirkulationspumpe er forældet? Vi har lavet en guide, der kan gøre dig klogere på cirkulationspumper.

Find guiden her

Hvilken brugsvandspumpe skal du vælge?

Vi har lavet en guide baseret på din boligs størrelse og afstanden til nærmeste tappested, så du let kan vurdere, hvilken brugsvandspumpe der egner sig bedst.

Find guiden her

Grundfos ALPHA3

De nye ALPHA-cirkulationspumper fra Grundfos justerer løbende deres elforbrug og kører kun, når der er behov for det. Dermed er der mulighed for at spare på energiforbruget og dermed på el- og varmeregningen. Mange af de nye cirkulationspumper - heriblandt ALPHA3 - bruger helt ned til 3 watt i timen, og det kan derfor være en god ide at skfite din gamle cirkulationspumpe ud med en ny. Med den rigtige indregulering kan du spare op til 20% på el- og varmeregningen. Fordelen ved ALPHA3 er den medfølgende app, der gør det nemmere at indregulere cirkualtionspumpen og dermed nemere for dig at spare penge på el- og varmeregningen. 


Læs mere

Grundfos ALPHA2

Med ALPHA2 cirkulationspumpen fra Grundfos kan du spare mange penge, hvis du i dag er indehaver af en gammel cirkulationspumpe. ALPHA2 bruger ned til 3 watt, støjer langt mindre end gamle cirkulationspumper og varmer kun de steder, der er behov for det. Som bonus tilbyder VVS Mester en pakkeløsning med levering og montering af din nye cirkulationspumpe. 


Læs mere

Grundfos SCALA2

Med en Grundfos SCALA2 trykforøgerpumpe får du samme vandtryk I hele huset – også selvom der tappes flere steder samtidig. Trykforøgerpumpen tilpasser sig automatisk hustandens vandforbrug, og pumpen justerer dermed løbende vandtrykket. Pumpen kan installeres i et helt almindeligt køkkenskab og er meget lydsvag.


Læs mere

Træt af at vente på varmt vand?

Med Grundfos Comfort PM-pumpe får du varmt vand med det samme, og kan således spare op til 16.000 liter vand om året.

Læs mere her
grundfos

Familien Olsen tjener penge med nye cirkulationspumper

Da familien Olsen for fem år siden flyttede ind i deres drømmehus, var alle installationer i top - undtagen cirkulationspumperne. Derfor skiftede de dem straks ud med den energirigtige Grundfos ALPHA2. For hver pumpe sparer familien hvert år 1.300 kr. og udleder 250 kg CO2 mindre til miljøet. Læs casen om familiens gode erfaringer med miljørigtige cirkulationspumper.


Læs casen her

Andre Grundfos produkter

Udover ALPHA-cirkulationspumperne og Grundfos SCALA2, tilbyder Grundfos også en række andre produkter, der kan forbedre forholdene i dit hjem, uanset om du ønsker bedre vandtryk, at dræne vand, har problemer med fugt eller andet. Du kan læse om dem ved at klikke nedenfor:


 grundfos comfort     grundfos conlift  grundfos sololift 
Comfort PM  Unilift CC
Unilift KP CONLIFT SOLOLIFT2Har du for lavt vandtryk?

Med en SCALA2 trykforøgerpumpe kan du få ordentligt tryk på vandet i hele huset - også selvom flere bruger vand på samme tid.

Læs mere her

Om Grundfos

Grundfos som virksomhed

Grundfos blev grundlagt i 1945 i Bjerringbro i Danmark af Poul Due Jensen under navnet ”Bjerringbro Pressestøberi og maskinfabrik”. De fik først navnet Grundfos i 1967. Grundfos er siden vokset markant og har nu over 80 selskaber i mere end 55 lande. Årligt producerer Grundfos mere end 16 mio. pumper, og de er dermed verdens største producent af cirkulationspumper. Dette svarer til en dækning af verdensmarkedet på 50%. Blandt de mange selskaber har Grundfos en række udviklingsselskaber i blandt andet Danmark, Kina, Indien og USA, der med grundig forskning og udvikling sørger for at opretholde Grundfos’ førende position på verdensmarkedet. Deres engagement og fokus på at være bedst inden for pumper sås allerede i 1989, da Grundfos som den første producent af pumper i verden blev certificeret efter kvalitets-standarden ISO 9001. Senere blev Grundfos også miljøcertificeret efter den internationale standard ISO 14001.

Grundfos – en bæredygtig virksomhed

En af de værdier Grundfos bygger deres virksomhed på er bæredygtighed. De sætter dermed fokus på at drive virksomheden på en ansvarlig og bæredygtig måde, og alle produkter, teknologier og løsninger laves derfor på en måde, der ikke kun mindsker Grundfos’ egen CO2-udledning, men som også hjælper kunderne med at være bæredygtige og mindske klimapåvirkningen. Grundfos ser således sig selv som en social ansvarlig virksomhed, hvilket også er en af grundene til, at de støtter ”Caring for Climate” initiativet.

Ud over bæredygtighed lægger Grundfos vægt på åben og ærlig kommunikation, og gør hvad de siger, når de siger det både i forhold til sig selv, men også i forhold til omverdenen. Derudover er Grundfos meget ambitiøse og er ikke bange for at udfordre sig selv for at skabe bedre og mere effektive produkter og løsninger.

Grundfos cirkulationspumper: ALPHA2 og ALPHA3

Ved konstant at forsøge at styrke sin førende position inden for energi- og miljørigtige løsninger har Grundfos skabt ALPHA2 cirkulationspumpen til varmeanlæg og senere en forbedret Grundfos cirkulationspumpe ALPHA3. Begge overholder de lovmæssigt strenge krav til pumpens virkningsgrad og er utroligt energieffektive. Dette betyder, at du får en behagelig varme samtidig med at du minimere dit energiforbrug. Grundfos’ ALPHA-cirkulationspumper er nemlig lavet, så du kan spare op til 20% på el- og varmeregningen, da de har et effektforbrug på ned til 3 watt. Cirkulationspumperne er dermed både økonomi- og miljørigtige. Det lave effektforbrug sikres ved korrekt indregulering, som Grundfos har gjort nemt ved ALPHA-cirkulationspumperne. Ud over et lavt energiforbrug er cirkulationspumperne også lavet, så de støjer mindre end gamle cirkulationspumper. Cirkulationspumperne er det ideelle valg for dig, der bor i én- og tofamilieshuse.

Den primære forskel på ALPHA2 og ALPHA3 er, at Grundfos har arbejdet yderligere med bæredygtigheden og kvaliteten, og du får derfor en endnu bedre varmeøkonomi ved at vælge ALPHA3, da den kan indreguleres bedre, fordi cirkulationspumpen reguleres via Go Balance-appen i stedet for manuelt som ved ALPHA2.

Grundfos - pumper til varme, vand og spildevand

Som absolut førende producent af cirkulationspumper til private hjem udbyder Grundfos en lang række forskellige pumper. Som husejer kan du få gavn af pumperne fra Grundfos til både dit varmeanlæg, til vand og spildevand – fra kælder til kvist. Derudover producerer Grundfos også centrifugalpumper til industrien. Ud over pumper står Grundfos også for produktion og salg af norm- og dykmotorer til pumperne, samt elektronik til overvågning og styring af pumper og pumpeanlæg.

Grundfos-cirkulationspumper til varme og varmt vand i hanen

Cirkulationspumper fra Grundfos kan give dig en bedre varmefordeling i hele huset og sikre, at der er varmt vand i hanen eller bruseren, så snart du åbner – samtidig med at de er energieffektive. Du kan spare helt op til 80 % energi i forhold til gamle modeller, og mange familier reducerer deres totale elregning med op til 20%. Derudover er cirkulationspumperne, herunder ovennævnte ALPHA2 og ALPHA3. med til at mindske din CO2-udledning.

Grundfos pumper til vandforsyning

Skal du bruge vand på de øverste etager i dit hus, eksempelvis i et badeværelse, kan det være nødvendigt med en pumpe for at få vandet løftet og opnå et tilstrækkeligt tryk. Ligeledes kan du risikere at have problemer med lavt vandtryk, hvis flere haner er åbne på samme tid. Du kan også have andre behov for at pumpe drikkevand. Dette kan Grundfos naturligvis også levere løsninger til, og som med alle andre produkter har de tanke på både bæredygtigheden og energieffektiviteten.

Grundfos pumper til spildevand

Du kan få behov for at pumpe spildevandet fra eksempelvis afløbene i et køkken eller badeværelse i kælderen. Eller du kan være så uheldig at få vand i kælderen i forbindelse med et skybrud. Her har Grundfos en stort udvalg af Grundfos spildevandpumper, så du nemt kan løse problemet. Du skal blot kigge efter Grundfos pumps, Grundfos pump eller Grundfos ALPHA. Grundfos har blandt andet udviklet løftestationer, MULTILIFT, der er en nem og økonomisk løsning, hvis spildevandet er under kloakniveau, eksempelvis hvis du indretter badeværelse i kælderen. Ligeledes beskytter MULTILIFT mod risikoen for oversvømmelse i kælderen.