Håstrup og Nab logo

Håstrup & Nab VVS A/S

Hos Håstrup & Nab VVS går kvalitet, rådgivning og pris hånd-i-hånd.  Vores dygtige medarbejdere kan løse alle dine VVS-opgaver - uanset om det drejer sig om en dryppende vandhane eller et boligbyggeri i millionklassen. Med stor faglighed og dygtighed installerer og servicerer vi alle typer af VVS- og blikinstallationer

Spar på varmeregningen

Du får glæde af vores ekspertise som professionel rådgiver i spørgsmål om effektiv energibesparelse. Det er dyrt at varme op, og du kan spare mange penge ved at benytte alternativ energi, som fx biobrændsel, solvarme eller varmepumpe. Undersøgelser viser, at du kan skære op til halvdelen af din varmeregning ved at få installeret en varmepumpe.

Vi følge hele tiden med i udviklingen af ny teknik, og med vores moderne udstyr kan vi nemt servicere din varmepumpe og andre VVS-installationer. Lad os give dig et godt tilbud, og så får du samtidig al den rådgivning og information, du har brug for.

Du kan altid være sikker på, at du får den rigtige løsning. Vi sætter en ære i at rådgive dig ud fra dit behov og i at udføre vores opgaver til aftalt tid, pris og kvalitet.

Hos Håstrup & Nab VVS har vi flere end 30 års erfaring, og vi handler udelukkende med anerkendte leverandører. Din garanti er vores medlemskab af TEKNIQwww.tekniq.dk og VVS Mester.

Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

Håstrup og Nab VVS A/S

Østrupvej 25, Håstrup

5600 Faaborg

Tlf.:

CVR:

62681720

21584835

Medarbejdere

Lars Bøgelund

Aut. vvs installatør
E-mail: MAIL@VVSHN.DK

Allan Schraffrath

VVS Montør
Tlf.: 28 74 17 99

Christian Pedersen

VVS Montør
Tlf.: 40 16 57 07

John Heidtmann Jensen

VVS Montør
Tlf.: 51 51 86 22

Ole Pedersen

VVS Montør og blikkenslager
Tlf.: 23 25 20 79

Laust Mikkelsen

VVs Lærling