icon

Fri fragt over 299,-

Vonge Smede og VVS ApS

Din lokale VVS-installatør i Vonge

Siden 1999 har Kim Dresler stået for driften af Vonge Smede & VVS ApS. Her finder du en lille, solid virksomhed med mange års kompetent erfaring. Vi udfører alle former for smede- og VVS-arbejde, og vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores arbejde samt en god dialog med vores kunder. Det mener vi nemlig er nogle af kerneværdierne i at skabe glade kunder. Vores veluddannede fagfolk står altid klar til at påtage sig lige netop din opgave.

Professionelt VVS-arbejde

Uanset omfanget af den opgave, du skal have lavet, om opgaven er stor eller lille, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi lægger vægt på en professionel rådgivning, som naturligvis tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Grundig vejledning om materialer og design sikrer nemlig, at du får produkter og løsninger, der matcher dine omgivelser, og som du vil få glæde af i mange år. Vi tilbyder blandt andet:

  • Renovering af badeværelser
  • Renovering eller udskiftning af varmeanlæg samt installation af pumper
  • Service af VVS-installationer
  • Bioanlæg/pillefyr
  • Gaskedler
  • Og meget mere

Dine VVS-installationer skal løbende serviceres for hele tiden at opretholde effektiviteten. Vi vil være sikre på, at netop dine installationer er helt, som de skal være, og derfor skal du aldrig tøve med at kontakte os, hvis du mangler en kvalificeret VVS-mester. Vi udfører alle opgaver med et smil og stræber altid efter at tilfredsstille dig som kunde.

Vi tilbyder høje standarder

Med Vonge Smede & VVS ApS som din lokale VVS-mester kan du altid være sikker på, at vi leverer et godt stykke arbejde. Vi er desuden medlem af DS GARANTI, hvilket betyder, at du altid har garanti for, at fejl bliver rettet, og at vores arbejde lever op til de højeste standarder på området. Så uanset om du skal have lavet vand, varme, sanitet eller gas, så er du hos os altid sikker på et professionelt resultat til konkurrencedygtige priser. Gode råd kan man desuden aldrig få for mange af, så klik på linket og læs lidt mere om, hvordan du optimerer på energi, vand og varme derhjemme.


Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

Vonge Smede og VVS ApS

Vonge Skovvej 12

7173 Vonge

Tlf.:

CVR:

75803044

25978102

Medarbejdere

Kim Dresler

Indehaver
Tlf.: 28353044
E-mail:kim@vongevvs.dk