Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Guide: Få en god morgen på badeværelset

Badeværelset er det sted, de fleste starter deres morgen både i hverdagene og i weekenderne. Så hvorfor ikke sørge for at få den allerbedste start på dagen. Læs tips og råd nedenfor til at få en god morgen på badeværelset.


badeværelse

Det helt rigtige lys

Lyset på badeværelset er vigtigt. Det kan ikke kun lyse badeværelset op, men kan også være med til at skabe den helt rette stemning. Ingen bryder sig om et alt for lyst badeværelse tidligt om morgenen… En lysdæmper er derfor et oplagt valg til badeværelsets belysning – for det skarpe lys er også nødvendigt. Det er næsten umuligt at barbere skægget eller lægge makeuppen på et mørkt badeværelset. Her kan du med fordel skabe lys omkring spejlet, enten i form af monterbare lamper eller med et spel med indbygget lys. Det giver det perfekte lys lige der, hvor det er nødvendigt.

spejl badeværelse

Skab hygge og god stemning

Tænd for radioen om morgenen på lige præcis den kanal, du bedst kan lide. Om det er musik eller taleradio er helt op til dit humør. Lidt lyd på badeværelset er ikke kun med til at vække dig ordentligt, men er også med til at skabe en god morgenstemning. Top stemningen med en kop kaffe, et glas juice eller hvad du nu drikker om morgenen, og nyd det mens du gør dig klar til dagens opgaver.


Tag et varmt bad med den perfekte bruser

Et varmt bad kan redde enhver morgen, men hvis brusetrykket er lavt og bruseren dårligt, er det svært at redde dagen med varmt vand. Så anskaf dig en ordentlig bruser, der passer til dine behov - du vil takke dig selv, når du nyder brusebadet om morgenen. En Rainshower eller Raindance bruser med stort brusehoved giver dig følelsen af sommerregn, der omkranser dig, og bruseren kan samtidig justeres til massagestråle, hvis natten har været hård ved dig. Eneste ulempe er, at det kan blive nødvendigt at afsætte fem minutter ekstra til brusebadet, så du kan blive stående under bruseren lidt længere...

brus på badeværelset

Svøb dig med et lunt håndklæde

Der er ikke noget der fuldender et dejligt, varmt bad som et lunt, blødt håndklæde. Giv dig selv en ekstra luksus og tør dine håndklæder i en tørretumbler engang imellem, så de bliver ekstra bløde. Vil du gå all in på luksusfølelsen om morgenen, så anskaf en håndklædetørre, så dine håndklæder altid er tørre og lune, når du er færdig med badet. Der er ikke noget, der kan ødelægge en god morgen, som et halvvådt og stivt håndklæde.


Ekstra luksus i weekenden

I weekenden er der langt fra den samme stress og jag, som man ofte oplever om morgenen på badeværelset i hverdagene. Så giv dig selv tid til at nyde weekendmorgenerne. Har du et badekar, så læn dig tilbage og nyd det varme vand. Spred lidt ekstra hygge på badeværelset med friske blomster med en skøn duft og måske nogle stearinlys. Nyd at du har tid til at give dig selv en wellnessoplevelse.


badekar

Skal BadArkitekten hjælpe med indretningen?

Ønsker du hjælp til at indrette dit badeværelse, så kontakt BadArkitekten, der kan hjælpe dig med idéer og indretning, så du får det perfekte badeværelse. Læs mere om BadArkitekten her.Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler