Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Stress af med et wellness badeværelse

Wellness handler om at koble af, nyde tilværelsen og få genopladet familiens batterier efter en lang dag. Med et wellness badeværelse får du chancen for total afslapning i dit eget hjem.

Få wellness når du har lyst, med et wellness badeværelse

Wellness kan være alt fra et forfriskende bad i et spabadekar, en tur i en varm sauna, en dejlig kop the til et lækkert, varmt håndklæde. Med et wellness badeværelse kan du skabe lige præcis den wellness, som du elsker. En af de helt store fordele ved et wellness badeværelse er, at wellness nu ikke længere kræver planlægning eller booking af tid på et dyrt resort. På wellness badeværelset kan du og familien lukke jer ind i jeres helt egen verden fuld af afslapning og velvære, lige når det passer jer.


Få afslapning og welvære med et wellness badeværelse

Skab et wellness badeværelse med et spabadekar

Et spabadekar er den ultimative afslapning og et must have på et wellness badeværelse. Prøv blot at lukke øjnene og forstil dig at ligge i et spabadekar med fødderne oppe, din ynglings bog i hånden og stearinlys tændt. Tænd så for en af massagefunktionerne i spabadekaret, og du vil opleve den ultimative afslapning. Inden du skaber dit helt eget wellness badeværelse med et spabadekar, skal du blot overveje, om der bare skal være plads til én person i spabadekaret, eller om hele familien skal kunne nyde en tur i spaen samtidig.

Royal Bad Lotte Spakar C35 er det perfekte spabadekar til én person. Er I derimod to personer, der gerne vil benytte spabadekarret samtidigt, så er WELLDANA Comfortana Spabad et godt valg.

Har du et større badeværelse, så kan du med fordel vælge Royal Bad Cathrine Spakar C2, som er et rundt spabadekar. Spabadekaret har plads til fire personer, og det betyder, at hele familien kan nyde afslapning sammen i spabadekaret.

Tag en pause fra hverdagen med en saunaovn på wellness badeværelset

En sauna er det perfekte sted at tage en pause fra hverdagen og få varmet kroppen op efter et dejligt bad. Er du den heldige ejer af en sauna, kan du let gøre den lækker og varm ved blot at tilføje en saunaovn. Skal du derimod til at renovere hele badeværelset, så tænk allerede en sauna ind fra start. Når saunaen er bygget, skal du blot tilføje saunaovnen, og dit wellness badeværelse slår nye højder.

En god saunaovn, som hurtigt giver en behagelig varme, er Welldana Saunaovn Image-S.

Få afslapning og welvære med et wellness badeværelse

Top wellness badeværelset med altid varme håndklæder

Nogle gange skal der ikke meget til at for at skabe en følelse af wellness. Ved at investere i en håndklædetørrer til wellness badeværelset får hele familien en dejlig følelse af velvære. Nu er det nemlig slut med våde håndklæder, for med en håndklædetørrer sikrer du altid hele familien varme og lækre håndklæder.

Med PURMO Leros LER1806M Håndklædetørrer får du nemt plads til at tørre alle familiens håndklæder samtidig.

Få inspiration til at udlevere drømmen om et wellness badeværelse med BadArkitekten

BadArkitekten hjælper gerne med tips og inspiration til at udleve jeres families drøm om et wellness badeværelse. Du skal blot kontakte BadArkitekten og fortælle lidt om dine ønsker og drømme, og så vil du modtage skitser, moodboard, materialelister og andet du skal bruge for at færdiggøre dit nye wellness badeværelse.


Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler