icon

Fri fragt

Vejen logo

Vejen VVS Service ApS

VVS Mester i Vejen

Specialist i VVS-installationer siden 1973

Vejen VVS Service har siden 1973 været specialisten, du har brug for, når du skal have løst en VVS-, blikkenslager- eller varmeenergiopgave. Vores dygtige og engagerede VVS-installatører giver dig al den rådgivning og information, du har brug for.

Fokus på dit behov til din VVS-opgave

Vores fokus er på dit behov. Vi sørger derfor for at lytte til dine ønsker og sikre os, at du får den rigtige løsning i det rigtige design. For os er det ikke bare en opgave, der skal løses, men et godt samarbejde mellem dig og os. Vi vil nemlig gerne have, at du kommer tilbage en anden gang.

Det er en fordel, at vi er lokale VVS Mestre

Vi har et indgående kendskab til lokalområdet. Det betyder for dig, at vi kender forholdene og ved, hvis der eksempelvis er nye kommunale planer undervejs. På den måde kan vi rådgive dig bedre om eksempelvis nybyggeri eller tilbygninger.

Skift til vedvarende energi og spar penge på varmeregningen

Det er dyrt at varme din bolig op, og du kan spare mange penge ved at benytte vedvarende energi, som eksempelvis jordvarme eller solvarme. Lad os undersøge om det kan betale sig for dig at renovere eller udskifte dit varmeanlæg, så du får en fornuftig varmeøkonomi.

Danmarksmester i VVS

Vi er så heldige, at vi har Danmarks bedste VVS-medarbejder ansat. Mike Dethlefsen vandt DM i ”Skills” i januar 2013. Der er kun én, som kan vinde titlen, men alle vores medarbejdere er i topklasse. Derfor kan du være sikker på at få din VVS-installation udført med størst mulig omhu og ekspertise.

Din garanti for veludført håndværk er vores medlemskab af TEKNIQ.

Privat eller erhverv? Små opgaver eller store VVS-opgaver?

Vi hjælper både private, offentlige, boligforeninger og erhvervskunder med både små VVS-installationer samt større entrepriser. Du får altid gavn af vores erfaringer, og vi giver dig med glæde et uforpligtende tilbud.

Så kontakt os gerne med din næste VVS-opgave.

Rheinzink certificeret. En garanti for godt håndværk

Vejen VVS er Rheinzink certificeret blikkenslager, hvilket giver dig en sikkerhed for, at arbejdet udføres upåklageligt. Vi har gennemgået og bestået videreuddannelse hos Rheinzink og arbejder efter deres tekniske vejledninger og anbefalinger.

Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

Vejen VVS Service ApS

Dalgas Allé 2B

6600 Vejen

Tlf.:

Akut tlf.:

CVR:

75363011 75363011

13735433

Medarbejdere

Bjarne Tækker

VVS Installatør
Tlf.: 75 36 30 11
E-mail: Bt@vejenvvs.dk

Kenny Tækker

VVS installatør
Tlf.: 75 36 30 11
E-mail: kt@vejenvvs.dk

Peter Jensen Lund

VVS installatør
Tlf.: 22 70 21 94
E-mail: Pjl@vejenvvs.dk