icon

Fri fragt over 299,-

Vejen logo

Vejen VVS Service ApS

VVS Mester i Vejen

Hos Vejen VVS Service ApS har vi siden 1973 været specialister inden for VVS-, blikkenslager-, og varmeenergiopgaver. Skal du have løst en opgave, kan du roligt regne med, at vores dygtige og engagerede VVS-installatører giver dig al den rådgivning og information, du har brug for. Vi har et indgående kendskab til lokalområdet, hvor vi arbejder, og for dig betyder det, at vi kender til de forskellige områderelevante forhold. Dette giver os mulighed for at rådgive dig om fx nybyggeri og tilbygninger.

Vi har fokus på dit behov

Vores primære fokus vil altid være, hvad dine ønsker og behov som kunde er. Vi sørger for altid at lytte til dig og sikre os, at du får den rigtige løsning og i det rette design. For os er det nemlig ikke bare en opgave, der skal løses, men i høj grad også et spørgsmål om at skabe et godt og trygt samarbejde – og det selvfølgelig også for at sikre, at du kommer tilbage næste gang, du har en VVS-opgave, der skal løses.

Overvejer du at skifte til vedvarende energi, så kan der være mange penge at spare. Det kan nemlig være rigtig dyrt at varme en hel bolig op. Lad os derfor undersøge, om det kan betale sig for dig at renovere eller helt udskifte dit varmeanlæg, så du i fremtiden kan få en mere fornuftig varmeøkonomi. Læs desuden flere gode råd om, hvad du kan gøre for at optimere på både el- og vandregningen derhjemme.

Kompetent VVS-ekspertise

Det er ikke for sjov, at vi kalder os selv for eksperter på området. Alle vores medarbejdere er veluddannede og udfører VVS-arbejde med stor omhu og ekspertise. Din garanti for et godt stykke arbejde er vores medlemskab af TEKNIQ. Vi hjælper både private og virksomheder og klarer alle former for opgaver – store og små.

Rheinzink certificeret. En garanti for godt håndværk

Vejen VVS er Rheinzink certificeret blikkenslager, hvilket giver dig en sikkerhed for, at arbejdet udføres upåklageligt. Vi har gennemgået og bestået videreuddannelse hos Rheinzink og arbejder efter deres tekniske vejledninger og anbefalinger.

Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

Vejen VVS Service ApS

Dalgas Allé 2B

6600 Vejen

Tlf.:

Akut tlf.:

CVR:

75363011 75363011

13735433

Medarbejdere

Bjarne Tækker

VVS Installatør
Tlf.: 75 36 30 11
E-mail:Bt@vejenvvs.dk

Kenny Tækker

VVS installatør
Tlf.: 75 36 30 11
E-mail:kt@vejenvvs.dk

Peter Jensen Lund

VVS installatør
Tlf.: 22 70 21 94
E-mail:Pjl@vejenvvs.dk