icon

Fri fragt over 299,-

LAUFEN

LAUFENS speciale har siden 1892 været fremstilling af sanitetsartikler, som alle er udviklet med fokus på kvalitet, design og funktionalitet. Gå på opdagelse i LAUFENS produkter her på siden, hvor du finder toiletter, toiletsæder og håndvaske. Husk at du altid kan få hjælp til monteringen af LAUFENS produkter af din lokale VVS Mester; du tilføjer det blot med et enkelt klik ved kassen

LAUFEN PRO

LAUFEN PRO er en af LAUFENS serier af interiør til badeværelset. Serien er skabt til det nordiske marked og stilen er derfor nordisk og minimalistisk. Det betyder, at du med LAUFEN PRO får produkter, der er holdt i glatte overflader og rene linje, og dermed er både elegante og stilrene – uanset om du vælger et toilet eller en håndvask. Derudover er alle produkterne uden kanter og skarpe hjørner, hvilket gør dem nemme at rengøre, da skidtet ikke kan samle sig. Alle produkterne er selvfølgelig i flot design. 


Find LAUFEN PRO her
laufen badeværelse
laufen

LAUFEN Clean Coat

LAUFEN Clean Coat (LCC) er en rengøringsvenlig glasur, som kan fås på en række af LAUFENS produkter. Overfladebehandlingen med den glatte glasur gør, at kalk og snavs ikke kan sættes sig fast. Derudover gør glasuren, at vandet samles i vanddråber og således skylles snavs og kalk væk. LCC er altså med til at øge hygiejnen og rengøringsvenligheden og du undgår derfor at skulle bruge skrappe rengøringsmidler. 


Find LCC-produkter her
Få inspiration til badeværelset
Se her

Om LAUFEN

Om virksomheden

LAUFEN blev grundlagt for mere end 120 år siden i den lille schweiziske by af samme navn. Siden den beskedne start har virksomheden udviklet sig til i dag at være blandt verdens førende fabrikanter af badeværelsesartikler i højeste kvalitet.

Virksomhedens hovedsæde og produktion er stadig placeret i den naturskønne schweiziske by. Med stærke forbindelser til naturen i både design og produktion er bæredygtighed og miljøvenlig produktion i hjertet af LAUFENs virksomhedsfilosofi. Det betyder, at uanset om du er interesseret i et Laufen toilet eller en Laufen håndvask, kan du være sikker på en minimal miljømæssig påvirkning.

Design – minimalisme

Badeværelset spiller for de fleste mennesker i dag, en stadig større rolle i hjemmet. I modsætning til de andre af hjemmets rum, har den gennemsnitlige størrelse af badeværelset knapt ændret sig de sidste 20 år. Alligevel stilles der stadig større designmæssige krav til netop denne del af huset. Det afkræver en nytænkende måde at indrette badeværelser på. For at kunne producere de revolutionerende produkter virksomheden er blevet kendt for, har LAUFEN de sidste mange år allieret sig med nogle af verdens førende designere og arkitekter. LAUFENs produkter er kendetegnet ved den rene, simple og minimalistiske stil, der giver badeværelset et moderne og stilsikkert udtryk, der over årene har kastet et utal af designpriser af sig.

Teknologier og funktioner

For at være førende i branchen i så mange år, som det har været tilfældet med LAUFEN, er teknologisk udvikling vitalt. LAUFEN har det sidste årti udviklet mange funktioner til glæde for brugervenlighed, design og ikke mindst hygiejne på badeværelset.

Et eksempel på denne innovative udvikling ses ved den nyeste generation af de væghængte toiletter fra LAUFEN. De væghængte LAUFEN Rimless toiletter er uden den klassiske skyllerand. Udover at skabe et skarpt og minimalistisk udtryk er LAUFEN Rimless yderst hygiejnisk og let rengørlig, da det oftest er skylleranden, hvor snavs, bakterier og kalkaflejringer sætter sig

De nyeste håndvaske fra LAUFEN er udstyret med den revolutionerende SaphirKeramik udviklet af LAUFEN. Det stærke materiale giver - takket være sin utrolige robusthed - mulighed for tyndere keramiske vaske uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det tillader flotte og mere minimalistiske håndvaske, helt i tråd med designtraditionen LAUFEN tilbyder.

Laufen serier

Laufen har lavet en lang række serier, så du altid kan finde et Laufen-produkt, der passer dig. Blandt disse serier er blandt andet Laufen Pro. Laufen Pro har fokus på minimalistiske former, høj kvalitet og selvfølgelig stor funktionalitet. Og så til en overkommelig og fornuftig pris. I serien finder du blandt andet Laufen Pro Rimless toiletter. Under serien Laufen Pro er der en række underserier, blandt andet serien Laufen Pro-N. Laufen Pro N er inspireret af de nordiske lande og har enkle former og høj funktionalitet. Derudover er overfladerne glatte og linjerne er geometriske og fremhæver, som den nordiske stil er kendt for, enkeltheden. Så med eksempelvis et Laufen Pro-N toilet får du et nordisk, enkelt og funktionelt toilet.

Køb LAUFEN hos VVS Mester

LAUFENs mange produkter er af højeste klasse hvad angår design, kvalitet og bæredygtighed. Derfor er det fuldt forståeligt, hvis du her på siden falder for et af de flotte produkter. Uanset om det er et toilet eller en håndvask der stjæler din opmærksomhed, har vi skarpe priser og en hurtig levering.