icon

Fri fragt over 299,-

Intra

Intra er en international innovativ produktionsvirksomhed, der er er kendt for deres designprodukter i eksklusivt design i rustfrit stål. Det eksklusive design finder du også her på shoppen, hvor køkkenvaskene og bryggersvaskene fra Intra summer af elegance. Husk at din lokale VVS Mester altid kan hjælpe dig med at installere dine produkter fra Intra. Du skal bare bestille ham med ved kassen.

om Intra

Intra – design køkkenvaske i rustfrit stål

Intra er en af Danmarks foretrukne leverandører af køkkenvaske i rustfrit stål. Når du anskaffer dig et produkt fra Intra, så kan du være sikker på, at kvalitet og design ikke har været overladt til tilfældighederne. Intra går nemlig meget op i kvalitet og design, og de har endda vundet priser for deres funktionalitet og eksklusive design.

Intra skandinavisk design

Intras produkter skabes i tråd med det skandinaviske design, der kombinerer en flot elegance med høje krav til kvalitet og funktion. Intras produkter er designet til hverdagen, og med deres enkelte og rene linjer passer Intras produkter ind i de fleste hjem. Intra har dog haft fokus på det skandinaviske køkken, da deres stålvaske blev produceret. Et betyder at vaskene er praktiske og kan holde i hverdagen, samtidig med at er lavet i et flot design. Denne kombination opnås blandt andet ved at lave Intra vaskene i rustfrit stål. Det skandinaviske design på stål køkkenvaskene er lavet i samarbejde med førende designere inden for industribranchen. På grund af det kvalitetsmæssige design er Intra flere gange blevet tildelt Merket for God Design, hvilket er et kvalitetsstempel for godt design og innovative løsninger.

Intra Juvel

Hos VVS Mester finder du, blandt andre, Juvel som er en af de mest velkendte af Intras serier. Juvel er kendt for køkkenvaske i førsteklasses design i rustfrit stål. Desuden er Juvel kendt for køkkenvaske i høj kvalitet, lang holdbarhed og stor funktionalitet. Du finder selvfølgelig Intar Juvel hos VVS Mester. Derudover finder du også Intra Juvel tilbehør til bryggersvaske hos VVS Mester samt en Intra Juvel Icon affaldsbeholder.

Intra som virksomhed

Intra blev grundlagt i 1946 af Konrad Lassen. Dengang havde selskabet et andet navn, men i 1976 ændrede virksomheden navn til Intra. Intra har fabrik i Norge og afdelinger i Polen og Tyskland. For ti år siden blev Intra desuden medlem af den internationale industrikoncern Teka Industrial, der har forretning i 125 lande. Intra har således over 140 års erfaring med stål køkkenvaske.

Køb Intra hos VVS Mester

Hos vvsmester.dk finder du et udvalg af Intra produkter. Du finder blandt andet Intra køkkenvaske, Intra badeværelsestilbehør og Intra brygersvaske. Søger du andre produkter til køkkenet eller badeværelset, så finder du et stort udvalg af anerkendte brands på VVS Mester-shoppen. Har du brug for hjælp til installation af din Intra køkkenvask eller andet, så tilføj blot din lokale VVS Mester til indkøbskurven. Vi har omkring 60 autoriserede VVS Mestre tilknyttet, som gerne installere for dig. Har du spørgsmål til et produkt, er du desuden altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.