HeFe | Køb badeværelsestilbehør hos vvsmester.dk
icon

Fri fragt over 299,-

HeFe

HeFe er et dansk firma, der leverer til det meste af Skandinavien. De producerer alt inden for badeværelsestilbehør fra sæbedispensere til spejle. De har fokus på produkter af høj kvalitet til fornuftige priser.

Om HeFe

HeFe – høj kvalitet i fokus

HeFe er en dansk virksomhed, der blev etableret i 2005. De leverer kvalitetsprodukter inden for badeværelsestilbehør til Danmark, Norge og Sverige. HeFe har altid fokus på produkter af høj kvalitet til en fornuftig pris. Så uanset hvilket badeværelsestilbehør du vælger fra HeFe, er du sikret et produkt af god kvalitet uden at pengepungen brister.

HeFe hjemmeligt og luksuriøst

HeFe udbyder tilbehør til badeværelset, der gør et hjem til et hjem, men samtidig er lækkert og luksuriøst. Hos VSV Mester tilbyder vi selvfølgelig et stort udvalg af HeFes produkter. Du finder alt i badeværelsestilbehør uanset om du søger badevægte, kosmetikspejle, toiletbørster, sæbedispensere, håndklædekroge eller noget helt andet.

HeFe - bred pallette af produkter

Hos HeFe finder du kvalitetsprodukter fra mange forskellige mærker. De udbyder brands som Aquanova, Better Living, Croydex, Gedy og Sam. I HeFes sortiment finder du alt fra det almindelige hverdagstilbehør til badeværelset til de mere moderne designet high-end produkter, såsom spejle med LED-lys og prisvindende taburetter.

Vælger du Aquanova finder du bademåtter, håndklæder, sæbepumper, opbevaringskasser og meget mere, der er med til at gøre dit badeværelse hjemligt. Med Better Living får du produkter, der gør din hverdag nemmere. Dette gøres den med blandt andet deres eftertragtede sæbedispensere og toiletpapirsholdere. Produkterne fra Better Living er desuden gjort ekstra nemme at installere. Crodex er kendetegnet ved høj kvalitet og et bredt sortiment, hvor du blandt andet finder spejle, kurve og spejlskabe. Vælger du Gedy har du mulighed for at købe den prisvindende Yannis taburet eller Cucciolo toiletbørsten. Og til sidst kan du vælge Sam, der er kendt for deres high-end produkter i mordene design.

HeFe hos VVS Mester

Hos VVS Mester finder du et bredt udvalg af badeværelsestilbehør fra Hefe. Leder du efter HeFe badevægte har vi både klassisk hvide, moderne sorte og farverige blå. Mangler du håndklædekroge har vi både kroge, knagerækker og et stort udvalg af håndklædeholdere fra HeFe. Hos VVS mester finder du også HeFe spejle – både som spejlskab og som almindeligt spejl. Er du på udkig efter lækkert interiør og ekstratilbehør hos badeværelset finder du også et udvalg af HeFe sæbedispensere og sæbeskåle, både klassiske trykdispensere og mere moderne automatiske sæbedispensere. Derudover finder du eksklusive toiletbørster og toiletspande/pedalspande. Du finder også et enkelt komplet brusesæt fra HeFe. Mangler du noget til at afskærme bruseren, er det også muligt at købe HeFe forhængsstænger hos VVS mester, ligesom du også kan finde ringe til bruseforhænget.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til at udvælge de helt rette produkter fra det alsidige brand HeFe er du altid velkommen til at kontakte din lokale VVS Mester, der står klar til at hjælpe med installationer. Du skal blot tilføje ham i din indkøbskurv, og så kontakter han sig. Har du brug for hjælp til det mere designmæssige, så kontakt BadArkitekten eller find inspiration på BadArkitektens side.

Finder du ikke alt du søger hos HeFe, så tilbyder VVS Mester et stort udvalg af anerkendte brands. Og du er altid velkommen til at kontakte os eller din locale VVS Mester.