icon

Fri fragt over 299,-

Bosch logo              

Opnå ressourcebesparende opvarmningsprodukter og varmtvandsløsninger med Bosch.

Med Bosch’ løsninger inden for gaskedler og varmepumper kan du let spare på energiforbruget.

Produkter fra Bosch

Spar op til 20% på varmeregningen
med et Bosch Condens 5000 WT gasfyr
Læs mere

Om Bosch

Bosch - Opvarmning og varmtvandsløsninger

Bosch Termoteknik er en førende producent i Europa inden for ressourcebevarende opvarmningsprodukter og varmtvandsløsninger. Bosch tilbyder gaskedler og varmepumper, som alle har det til fælles, at de er energibesparende. Dette gælder uanset om du vælger en luft til luft varmepumpe, en luft til vand varmepumpe eller en jordvarmepumpe.

Bosch gaskedler

Et kondenserende gasfyr fra Bosch har den fordel, at det giver besparelser på din varmeregning, har en lang holdbarhed, en høj virkningsgrad og er meget brugervenligt. Fordelen ved et Bosch gasfyr eller en Bosch gaskedel, som det også kaldes, er desuden, at den i standby el-forbruget anvender under 2 watt, og at den er yderst nem at vedligeholde. Husk også at der er mulighed for at få energi-tilskud, når du køber en gaskedel. Hos VVS Mester kan du bestille et tilbud på en pris for den gaskedel, du søger. Du vil derefter få en samlet tilbud på pris og installation af din Bosch gaskedel.

Hos VVS Mester har vi flere forskellige gaskedler. Således finder du blandt andre BOSCH Condens 9000i WM, der er skabt i et stilfuldt design – selvfølgelig med de samme fordele som energieffektivitet som alle andre Bosch gaskedler. Derudover tilbyder vi også køb af Bosch Condens 5000 W gaskedel. Bosch Condens 5000 W gaskedlen passer ind i de fleste boliger, er lydsvag og meget energieffektiv. Som bonus kan du kombinere Bosch Condens 5000 med en Bosch varmtvandsbeholder. Det betyder også, at vi hos VVS Mester har lavet et samlet tilbud på Bosch Condens 5000 WT gaskedel og en tilhørende Bosch varmtvandsbeholder.

Bosch varmepumper

Med en varmepumpe fra Bosch får du en energirigtig og effektiv løsning, og du opnår en god og behagelig varme hele året rundt – uanset sommer eller vinter. Ikke mindst kan du med flere af varmepumperne fra Bosch spare på din varmeregning. Vælg mellem jordvarmepumper, luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper.

Du finder selvfølgelig et udvalg af Bosch varmepumper hos VVS Mester. Du kan blandt andet bestille et tilbud og få pris på en Bosch Compress 30000 AWS, der er en luft til vand varmepumpe, der er lavet med fokus på effektivitet og kvalitet. En anden Bosch varmepumpe med luft til vand er Bosch Compress 5000 AA varmepumpe, som er lavet særligt til det holdere vejr, vi har i norden. Samme funktion har Bosch varmepumpen Compress 7000 AA.

Er du i stedet på udkig efter en Bosch jordvarmepumpe kan du hos VVS Mester bestille pris på Bosch 7000i LWM jordvarmepumpe. Med denne Bosch jordvarmepumpe får du en med fokus på grøn energi, som er meget energieffektiv. Dette har den fordel, at det gavner både din økonomi og miljøet.  

Bosch som virksomhed

Bosch Termotechnik GmbH er en førende international producent, der har fokus på indendørs komfort med bæredygtighed og miljøvenlige varme- og varmtvandsløsninger. Med Bosch’ ISO 9001 certificering har du desuden altid en garanti for, at Bosch hele tiden har fokus på at forbygge fejl og forbedre rutiner.

Bosch blev grundlagt i 1886 af Robert Bosch – dog under et andet navn end det velkendte ”Bosch”, vi kender i dag. Bosch fik hurtigt succes og er i dag en international virksomhed, der består af omkring 700 medarbejdere inden for fire forskellige forretningsområder.

Som mange andre virksomheder har Bosch også taget sin del af ansvaret og har derfor stort fokus på bæredygtighed, så der er ressourcer til næste generation. Dette gør Bosch blandt andet ved at gøre vedvarende energi billigere. Det betyder også, at bæredygtighed er blevet én af de værdier, som Bosch afspejler sig selv i. Andre værdier som Bosch fokuserer på er initiativ og beslutsomhed, åbenhed og tillid, retfærdighed, pålidelighed og troværdighed, mangfoldighed, fremtids- og resultatorienteret og så selvfølgelig ansvar og bæredygtighed.

Køb Bosch hos VVS mester

Hos vvsmester.dk har vi et udvalg af Bosch produkter, som du kan bestille et tilbud på hos din lokale VVS Mester. Hos vvsmester.dk har vi nemlig en række VVS Mestre tilknyttet, hvilket betyder, at du nemt kan finde og tilvælge din lokale autoriserede VVS installatør, hvis du ønsker at få et produkt installeret for dig. Bestiller du et tilbud på et Bosch produkt får du således en samlet pris for produktet og installation – hvis du ønsker det. Har du spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores kundeservice.