icon

Fri fragt

Tullebølle VVS & Blik ApS

VVS Mester i Tullebølle på Langeland

Mere end 50 års VVS-erfaring på Langeland

Tullebølle VVS & blik kan hjælpe med alle former for VVS-opgaver og blikarbejde. Vi foretager også de årlige, lovpligtige olie-fyrs-tests, laver oliefyrsservice og kloak-arbejde både for private og erhvervskunder. Vi er din lokale specialist med både værksted og butik. Med mere end 50 års erfaring arbejder 3. generation på at give dig den bedste service og de mest professionelle løsninger. Vi servicerer både private kunder og erhvervslivet på Langeland og Fyn.

Både VVS-arbejde, blikarbejde samt energioptimering

Tullebølle VVS & Blik løser alt, hvad du skal have lavet af VVS- og blikarbejde, energiløsninger, kloak- og entreprenørarbejde. Vores dygtige svende og lærlinge leverer service og kvalitet i topklasse, og vi lægger vægt på at rådgive dig bedst muligt.

Skal du have hjælp til en VVS-installation?

Vi udfører traditionelt VVS og blikkenslagerarbejde, køkkener og badeværelser, gaskedelinstallationer, tagrender, zink- og kobber-løsninger, reparationer, servicering af olie- og gaskedler, biovarmeinstallatør, jordvarme- og solvarmeanlæg, oliefyrsservice, udskiftning af oliefyr, rørskader og kloak- og nedsivningsanlæg samt ventilation.

Vælg den bedste energiløsning og spar penge på din varmeregning

Det er individuelt, hvad der er den bedste energiløsning, og derfor rådgiver vi dig gerne til det mest fordelagtige produkt, så du fremover har en god og stabil opvarmning. Tag os med på råd og spar penge på varmeregningen.

Lad os stå for den årlige og lovpligtige test af dit oliefyr

Hvis du har oliefyr, udfører vi den lovpligtige energimåling med en oliefyrstest (se mere på www.or.dk). Vi foretager også det årlige hovedeftersyn af anlægget, hvor vi kontrollerer, renser og justerer, så dit fyr er så effektivt som muligt. Vi sørger endvidere for, at du får det energisparetilskud, du er berettiget, til ifølge Energistyrelsen.

Vi er din lokale VVS-ekspert

Både ved større projekter eller ved byggerier, hvor vi er underleverandører, samt ved mindre opgaver vil du opleve, at vi er stabile, loyale og altid overholder vores aftaler. Derfor kan du trygt bede os om hjælp til din næste VVS-opgave.

Din garanti for veludført håndværk er vores medlemskab af TEKNIQ.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Like os på Facebook www.facebook.com/tullebollevvs
Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

Tullebølle VVS og Blik ApS

Bygaden 40

5953 Tranekær

Tlf.:

CVR:

62501335

87646513