icon

Fri fragt over 299,-

Tullebølle VVS & Blik ApS - VVS Langeland

VVS-installatør i Tullebølle på Langeland

I Tullebølle VVS & Blik ApS har vi med vores mere end 50 års erfaring i VVS-arbejde på Langeland efterhånden opbygget os en stor skare af kunder, der kommer igen og igen, når en ny opgave skal løses. Vi kan hjælpe dig med alle former for VVS-opgaver og blikarbejde. Vi foretager de årlige, lovpligtige oliefyrs-tests, laver oliefyrsservice og kloakarbejde for både private og virksomheder. Vi er din lokale specialist, og her arbejder 3. generation i virksomheden på at tilbyde dig den absolut bedste service og de mest professionelle løsninger.

Vælg den bedste løsning og spar penge

Det er meget forskelligt fra husstand til husstand, hvad der er den bedste og mest energioptimerende løsning, og derfor rådgiver vi dig til at vælge den bedste måde. Tager du os med på råd kan du opnå store besparelser på din varmeregning. Vi løser alt, hvad du skal have lavet af VVS- og blikarbejde, energiløsninger, kloak- og entreprenørarbejde. Vores dygtige svende og lærlinge leverer altid service og kvalitet i topklasse, og vi lægger stor vægt på at give dig den helt rette vejledning.

Yderligere kan vi hjælpe dig med traditionelt arbejde i badeværelser og køkkener, lave gaskedelinstallationer, tagrender, zink- og kobberløsninger, reparationer, servicering af olie- og gaskedler, biovarmeinstallationer, jordvarme- og solvarmeanlæg, oliefyrsservice, udskiftning af oliefyr, rørskader samt ventilation. Der er ingen grænser for, hvilke opgaver vi kan varetage. Har du fx oliefyr, så kan vi også udføre den lovpligtige energimåling samt foretage det årlige hovedeftersyn af anlægget, hvor vi kontrollerer, renser og justerer dit fyr.

Vi er din lokale VVS-ekspert

Uanset hvad du booker os til, vil du opleve, at vi er stabile, loyale og altid overholder de aftaler, vi laver – både hvad tid og pris angår. Vi er desuden medlem af TEKNIQ, hvilket er din garanti for et veludført stykke arbejde. Ring til os i dag og få skræddersyet et godt tilbud. 

Like os på Facebook www.facebook.com/tullebollevvs
Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

Tullebølle VVS og Blik ApS

Bygaden 40

5953 Tranekær

Tlf.:

CVR:

62501335

87646513