icon

Fri fragt over 299,-

Viega

Viega er en stor verdensomspændt virksomhed, der er en af de førende producenter indenfor installationsteknologi. Viegas kernekompetencer består i rørledningssystemer, vægsinstallationer- og afløbsteknologi. Har du brug for hjælp til at installere dine nye Viega produkter, så tag din lokale VVS Mester med i kurven.

Betjeningsplader – nemt og holdbart

Med betjeningsplader fra Viega får du førsteklassesdesign til badeværelset, der tilmed er prisvindende, og perfekt tilbehør til dit toilet. Viega sørger for altid at skabe efter de nyeste tendenser samtidig med, at de sætter nye standarder.

Når du vælger betjeningsplade, kan du vælge mellem mange forskellige farver og materialer, og du kan selv vælge, om du ønsker en almindelig eller berøringsfri betjeningsplade. Viegas betjeningsplader er både nemme at installere, nemme at vedligeholde og utroligt holdbare. 


Find betjeningsplader her
viega betjeningsplade
viega afløbsrender

Moderne og minimalistiske afløbsrender

Viegas afløbsrender er skabt med fokus på kravene til det moderne badeværelse. Lige meget hvilken af Viegas afløbsrender, du vælger, får du én i høj kvalitet og moderne, minimalistisk design. Og uanset hvilken stil du har, kan du finde én, der passer til dit badeværelse, da Viega tilbyder et hav af kombinationsmuligheder. Du kan vælge mellem forskellige længder, forskellige former og om det skal være til indbygning i gulv eller væg.  


Om Viega

Viega – Specialister i installation og kvalitet

Viega er en tysk virksomhed der specialiserer sig i installationsteknik. Det betyder at alt fra rørledningssystemer, væginstallationer og afløbsteknologi er indenfor Viegas kernekompetencer. Virksomheden blev grundlagt i 1899 og med næsten 120 års erfaring, er du sikker på et produkt med tanke og erfaring bag alle dele. Virksomheden har siden dets begyndelse været familieejet, og er i dag en verdensomspændende virksomhed med 4.000 medarbejdere på verdensplan. Viega er tysk kvalitet og 120 års erfaring med produkter i alle prisklasser.

Kvalitet og design med Viega

Høj kvalitet er grundpillen i Viegas virksomhedsfilosofi. Uanset hvilket af Viegas 17.000 produkter du vælger, vil du opleve lang levetid, fuld brugervenlighed og den højeste kvalitet. Alle produkterne er produceret med de bedste materialer og udsættes for branchens hårdeste sikkerheds- og brugstest inden de sendes ud til forbrugerne, for at sikre at du som kunde, kan have 100% tillid til produktet.

Den velkendte tyske kvalitet fra Viega er konstant førende på markedet da Viega hele tiden forsker i udvikling og forbedring af rørinstallationer. Den innovativitet Viega som virksomhed står for betyder, at virksomheden gennem sine højteknologiske rørinstallationer kan forbedre kvaliteten af drikkevand og sikre kvalitetsløsninger år efter år.

Mange af Viegas produkter er rørinstallationer der er gemt af vejen eller lavet så diskrete som muligt, alligevel er de produkter der skal frem i lyset, blevet belønnet for det smukke design. Viegas produkter har vundet over 100 designpriser og som du også vil kunne se i vores sortiment af produkter fra Viega, er de elegante, tidsløse og passer ind i de fleste hjem.

Viega Indbygningscisterne og betjeningsplader

Nogle af de mest populære og velkendte produkter fra Viega er deres indbygningscisterner og dertilhørende betjeningsplader. De smarte og miljøvenlige cisterner er utroligt holdbare og en flot tilføjelse til badeværelset. Betjeningspladerne kommer i mange forskellige farver og materialer der giver dig mulighed for, at give dit badeværelse et helt unik præg. Ganske specielt for Viegas betjeningsplader er at du kan vælge om du ønsker en almindelig betjeningsplade eller de moderne og populære berøringsfrie betjeningsplader der ikke bare er flotte, men også er meget hygiejniske. Men uanset hvilken betjeningsplade, du vælger, så få du en, der er flot og diskret, for ifølge Viega er et godt design netop kendetegnet ved at det er diskret.

En af serierne af betjeningsplader fra Viega, som du finder hos VVS mester, er Viega Visign. I denne serie er der fokus på detaljer, for det er det, der giver karakter på badeværelset – og i hjemmet generelt. Derudover er designet også eksklusivt, men selvfølgelig holdt i Viegas velkendte diskrete look. Alle de firkantede betjeningsplader fra serien Viega Visign kan indbygges, så de er på niveau med væggen og dermed er så usynlige som muligt. Blandt Visign-betjeningspladerne kan du selvfølgelig også vælge den berøringsfrie udgave, der som nævnt optimerer hygiejnen på dit badeværelse. Du skal blot bevæge hånden forbi enten det store eller lille skyl for at aktivere det. >

Viega gulvafløb og riste

Af Viega DK produkter hos VVS Mester finder du også Viega gulvafløb og Viega riste.

En af serierne, du finder hos VVS Mester, er Viega Advantix afkøbsrende. Disse er lavet i et smukt design, der er både fleksibel og kombinerbar. Denne er lavet i et look, der passer ind i ethvert badeværelse, uanset hvilken stil du har. Viega Advantix afløbsrenderne lever i høj grad op til kravene om design og teknik, som er skabt i det moderne samfund og til det moderne badeværelse. Og så er de selvfølgelig godkendt i henhold til DIN EN 1253 samtidig med at der løbende er kvalitetskontrol på dem. Dette er de blandt andet fordi de er miljøvenlige og fordi stålet, de er lavet med, er i høj kvalitet.

Køb Viega hos VVS Mester

Uanset hvilket af Viegas mange produkter du er faldet for, kan vi hjælpe dig, vi har Viega til en god pris hos vvsmester.dk. Derudover har vi levering og mulighed montering. 

Ved VVS Mester stræber vi efter at finde den bedste løsning til dig. Det betyder, at hvad end du søger en enkelt Viega betjeningsplade eller skal have hele huset udstyret med alt fra gulvafløb til indbygningscisterner, så står vi klar til at hjælpe og til at finde den bedste løsning til dig. Vi har dygtige VVS Mestre tilknyttet i hele landet, der er klar til at hjælpe dig med installationen, så du er sikker på en hurtig, sikker og professionel installation.