Fri fragt over 499,- | Vi bytter til og med 11/1-2018

  Uponor er en international førende leverandør indenfor bl.a. infrastruktur og gulvvarme. Med Uponors over 60 års erfaring og store viden er du altid sikret holdbare løsninger.

Her hos VVS Mester finder du gulvvarmesystemer og gulvvarmestyring, som er nogle af Uponors største løsninger. 

Produkter fra Uponor

Uponor Minitec – gulvvarme på den nemme måde

Med Uponors Minitec slipper du for at få brudt dit gulv op for at få monteret gulvvarme. Din VVS Mester lægger pladerne oven på det eksisterende underlag. Med en tykkelse på kun mellem 15 og 20 mm gør systemet det nemt at etablere gulvvarme i eksisterende bygninger, i tilbygninger eller i nybygninger, hvor det er vigtigt at minimere byggehøjden. Du kan få gulvvarme, hvor det tidligere ikke var muligt.

Uponor – gulvvarmesystemer der holder

Uponor er kendt for deres gulvvarmesystemer. Med et gulvvarmesystem fra Uponor får du varme til fødderne, og dit badeværelse får en behagelig temperatur hele året rundt. Uponors smarte Minitec gulvvarmesystem sparer på energien, og den helt store fordel ved gulvvarmesystemet er, at det kan monteres oven på dit nuværende badeværelsesgulv. Med gulvvarmesystemets lave højde på blot 15-20 mm kan selv rum med lavt til loftet nu få en dejlig gulvvarme.

Uponor – styr gulvvarmen fra mobil og pc

Søger du fleksibilitet i den gulvvarme, så tilbyder Uponor produktet Smatrix, hvormed du kan fjernstyre din gulvvarme fra din mobil og pc. Så nu har du altid muligheden for at få den ønskede temperatur på dit gulv. Lettere bliver det ikke. Ønsker du i stedet, at gulvvarmen bliver justeret automatisk, så tilbyder Uponors gulvvarmestyring at lette arbejdet for dig ved konstant at justere og tilpasse gulvvarmen, så den passer til temperaturen i og uden for huset.

Uponor viden og engagement

Viden og engagement er to ting, der kendetegner Uponor. Uponor sætter en ære i konstant at udvikle og forbedre alle deres løsninger. Vælger du fx et gulvvarmesystem fra Uponor, så er du altid sikker på, at løsningen er af bedste kvalitet, og at der hele tiden er benyttet den nyeste viden.

Uponor som virksomhed

Uponor er en international virksomhed, der har ansatte i 30 lande. Uponor har hovedkontor i Finland, og virksomheden har over 60 års erfaring.