Få en bedre og mere energirigtig varmeløsning med pumper fra Grundfos.

Grundfos leverer også pumper til vand og spildevand, så du kan bygge køkken eller badeværelse, hvor du vil i dit hus. Derudover levererer de pumper til at tømme din kælder for vand ved oversvømmelser.

Produkter fra Grundfos

Spar energi
med en ny cirkulationspumpe

Da de nye cirkulationspumper løbende justerer deres elforbrug og kun kører, når der er behov for det, er der mulighed for at spare på energiforbruget. Mange af de nye cirkulationspumper bruger helt ned til 3 watt i timen. Det kan derfor være en rigtigt god investering at få udskiftet gamle cirkulationspumper med nye.

Grundfos - pumper til varme, vand og spildevand

Grundfos er en af verdens førende producenter af pumper til private hjem. Som husejer kan du få gavn af pumperne fra Grundfos til både dit varmeanlæg, til vand og spildevand – fra kælder til kvist.

Grundfos cirkulationspumper til varme og varmt vand i hanen

Cirkulationspumper fra Grundfos kan give dig en bedre varmefordeling i hele huset og sikre, at der er varmt vand i hanen eller bruseren, så snart du åbner. Du kan spare op til 80 % energi i forhold til gamle modeller, og mange familier reducerer deres totale elregning med omkring 10 %. Du mindsker også din CO2-udledning.

Grundfos pumper til vandforsyning

Skal du bruge vand på de øverste etager i dit hus, fx i et badeværelse, kan det være nødvendigt med en pumpe for at få vandet løftet og opnå et tilstrækkeligt tryk. Du kan også have andre behov for at pumpe drikkevand. Det kan Grundfos naturligvis også levere løsninger til.

Grundfos pumper til spildevand

Du kan få behov for at pumpe spildevandet fra fx afløbene i et køkken eller badeværelse i kælderen. Eller du kan være så uheldig at få vand i kælderen i forbindelse med et skybrud. Du kan løse udfordringen med en pumpe fra udvalget af spildevandspumper fra Grundfos.

Grundfos som virksomhed

Grundfos producerer mere end 16 mio. pumper om året og er verdens største producent af cirkulationspumper. Koncernen Grundfos har selskaber i mere end 55 lande og udviklingscentre i blandt andet Danmark, Kina, Indien og USA.