icon

Fri fragt over 299,-

TR Teknik logo

TR VVS-Teknik A/S - VVS Lejre

VVS-installatør i Lejre

I Lejre på Sjælland finder du din lokale VVS’er i TR VVS-Teknik A/S. En mindre virksomhed, med mange års erfaring inden for VVS- og gasinstallationer samt blikkenslagerarbejde. Vi sætter en ære i at hjælpe dig med at løse en hvilken som helst VVS-opgave. Her er vi specialister, og du får derfor altid den rette rådgivning og lige netop den information, du har brug for. Vores dygtige medarbejdere er uddannet med kompetent viden om alle former for installationer, så tøv derfor ikke med at sætte os på opgaven.

God service og højt kvalitetsniveau

Hos os vil du opleve, at vi aldrig går på kompromis med hverken kvaliteten af vores arbejde, materialerne eller sikkerheden for vores kunder og medarbejdere. De leverandører, vi samarbejder med, er alle anerkendte virksomheder, der udelukkende arbejder med godkendte materialer. Kvalitet er nøgleordet, hver gang vi påtager os en opgave, og vi leverer altid et godt stykke håndværk med en flot finish. Vi rydder op efter os selv, og for os er det utrolig vigtigt altid at overholde gældende aftaler med vores kunder. Din garanti for ovenstående er vores medlemskab af TEKNIQ. Hvad end du er privat- eller erhvervskunde, så hjælper vi dig med glæde. Tag os med på råd i forbindelse med din næste VVS-opgave og få gavn af vores mange års erfaring.

VVS-arbejde og blikkenslagerarbejde

Hos TR VVS-Teknik A/S udfører vi VVS-arbejde inden for følgende:

  • Service
  • Blik
  • Varmepumper
  • Fjernvarme
  • Gaskedler
  • Badeværelser

Hvad end du skal have lavet et serviceeftersyn eller mangler hjælp og rådgivning til renovering af dit badeværelse, så kan vi altid hjælpe dig. Når det gælder VVS-opgaver, er det altid en god ide at få fagfolk til at løse opgaverne for dig. Det er nemlig vigtigt, at installationerne bliver udført korrekt, så du kan få mest muligt glæde af dem i fremtiden. Er der ikke brugt godkendte og anerkendte produkter, eller er arbejdet ikke udført professionelt, risikerer du at stå med håret i postkassen, og det kan komme til at koste dig dyrt. Læs om mesters gode råd og bliv klogere på de gode løsninger. 

Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

TR VVS Teknik A/S

Flintebjerg 27, Osted

4320 Lejre

Tlf.:

CVR:

46496001

32278035

Medarbejdere

Timm Rytkjær

VVS Installatør/Ejer
Tlf.: 40 14 91 01
E-mail:tr@trvvsteknik.dk

Brian Mortensen

VVS montør/Blikkenslager Nybyg renovering
Tlf.: 40 14 89 19

Troels S Andersen

VVS montør Renovering, Nybyg og service
Tlf.: 20 61 08 66

Niels H Jørgensen

VVS Service
Tlf.: 40 53 18 69

Birgitte Pedersen

Kontor - Opgavekoordinator
Tlf.: 46 49 60 01 - 41 14 88 45