icon

Fri fragt over 299,-

VVS til outlet pris

Her på siden har vi samlet en masse VVS produkter til outlet pris, så det er nemt for dig at finde vores ekstra gode tilbud. Men vær hurtig, de kan hurtigt blive udsolgt. Men et kig på VVS Mesters outlet er oplagt til dig, der skal renovere eller blot forny badeværelset og ikke ønsker at bruge en formue.

Så mangler du et billigt toilet, en brusevæg på tilbud eller en håndklædetørre til en rigtig god pris, så kan du med fordel tage et kig her på siden.

Du kan finde en Dansani brusevæg på tilbud. Der er således både Dansani lige svingdør, Dansani halvrund svingør og Dansani brusehjørne til gode priser. Mangler du et toilet kan du købe flere forskellige Gustavsberg toiletter til en tilbudspris. Der er både Gustavsberg toilet med s-lås og Gustavsberg toilet med p-lås, afhængig af hvilken model du har brug for. Toiletterne er også at finde på outletsiden i både høj og lav model, ligesom du kan finde Gustavsberg toilet med den særlige overfladebehandling Ceramicplus. Er du på udkig efter tilbehør til badeværelset, er der også et mindre udvalg af dette til outlet pris. Vi har blandt andet HeFe Trio brusedispenser til tre forskelige sæber. Derudover er der et stort udvalg af Strømberg håndklædetørre og håndklædestiger til en god pris, ligesom du naturligvis også finder tilbehør håndklædetørrere på tilbud. Mangler du i stedet noget til køkkenet, er der også havnet to stål køkkenvaske i outlet shoppen.

Installation af VVS produkter

Har du brug for hjælp til at installere dit nye Gustavsberg toilet, din Dansani brusevæg eller Strømberg håndklædetørre, så skal du blot tilføje din lokale VVS Mester til indkøbskurven. Er det installation af toilet, har vi en fast installationspris, så du skal bare vælge standard installation. Er det en af de mange andre VVS produkter, skal du vælge kompleks installation, og så vil du blive kontakte af din lokale VVS installatør. Produktet vil derefter blive leveret og monteret af din VVS Mester. Kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål.