icon

Fri fragt over 299,-

Geberit

Geberit er europæisk markedsleder inden for sanitetsteknologi. Geberits produkter kombinerer design med pålidelighed og bæredygtighed. Har du brug for professionel hjælp til installationen af produkter fra Geberit, så står din lokale VVS Mester altid klar til at hjælpe dig. Husk bare at tilføj ham i din indkøbskurv.

Om Geberit

Som europæisk markedsleder inden for sanitetsteknologi tilbyder Geberit et bredt udvalg af produkter. Deres produkter henvender sig primært til folk, der ønsker at bygge nyt eller at modernisere eller renovere hjemmet. I deres sortiment finder du blandt andet indbygningscisterner, toiletter, vandlåse og afløbsrender. Geberit har en helt klar vision, og det er at skabe livskvalitet. Derudover har bæredygtighed igennem årtier været en stor del af brandets identitet – og de er overbeviste om, at det betaler sig for alle parter, der er involveret i deres produkter. De designer vandbesparende og energieffektive produkter, og herigennem opfordrer de alle deres forbrugere til en bæredygtig livsstil. Brandet sætter hele tiden nye standarder for deres sanitetsteknologi, og dermed finder du her et brand, der konstant er i udvikling for at optimere tilværelsen for netop dig.

Specialister i indbygningscisterner

Indbygningscisterner er et af de produkter, som Geberit har specialiseret sig inden for. Indbygningscisternerne kombinere komfort og intelligente funktioner med flotte og moderne farver, som gør, at du kan vælge lige præcis den, der passer bedst ind på dit badeværelse.  Hos VVS Mester tilbyder vi et bredt udvalg af disse fra Geberit og du kan vælge imellem modellerne Geberit Sigma og Geberit Omega. Alle sammen har de det tilfælles, at de er langtidsholdbare og yderst pålidelige. Tag eventuelt et kig på Geberit Duofix, hvor du finder en lang række produkter, der alle har forskellige funktioner, fordele og ulemper. Her kan du helt sikkert finde en indbygningscisterne, der passer til dit behov.

Skal du ud og købe et nyt, væghængt toilet, så skal du huske at købe en god trykknap med. Fra Geberit finder du et væld af forskellige betjeningsplader, der alle er lavet i flot og smart design. Nogle er runde, andre er firkantede og yderligere fås de i sort, hvid og krom. På denne måde får du virkelig mulighed for at personliggøre dit badeværelse og skabe en unik stil.

Vælg Geberit i din indretning

Hvis du vælger at indrette dit badeværelse med sanitetsløsninger fra Geberit Danmark, så kan du være sikker på kvalitetsprodukter, der holder i årtier. Derfor er det også værd at tage et kig på Geberit Cleanline, hvis du mangler et gulvafløb. Geberit CleanLine afløbsrender er i høj kvalitet og vil skabe et stilfuldt udtryk på dit badeværelse. Hos VVS Mester har vi et stort udvalg af forskellige elementer til blandt andet håndvasken. Men gå ikke glip af et kig på deres helt særlige Comfort toiletsæder. Er du generelt glad for de populære mærker, og synes du ofte, det er spændende at kombinere lidt på kryds og tværs, så bør du også undersøge nogle af de mange andre lækre brands, som vi fører her på siden. Synes du, det er svært at vælge imellem de mange skønne produkter, så forstår vi det godt. Brug derfor god tid på at undersøge de mage forskellige ting, inden du endeligt beslutter dig for, hvordan dit nyindrettede badeværelse skal se ud. Og skulle der undervejs opstå spørgsmål angående vores varer, så er du altid velkommen til at kigge forbi en af vores autoriserede installatører, som kan hjælpe dig med gode råd og vejledning. Men her på siden har vi også mange andre ting end Geberit badeværelsesløsninger. Skal du indrette et komplet badeværelse, bør du også kigge forbi vores udvalg af fx badekar. Placer et badekar på dit nye badeværelse og opnå en lille følelse af luksus. Derudover finder du også diverse håndvaske, ventilatorer og forskelligt tilbehør til indretning af rummet.

Køb online hos VVS Mester

Er der en gør det selv-mand/kvinde gemt i dig, så kan du muligvis selv installere dit nye Geberit toilet eller tilbehøret hertil. Dog plejer vi at anbefale, at du klikker en installatør med, når du køber din vare. Så kommer der en professionel fra din lokale VVS Mester ud og monterer og installerer dig produkt for dig. Vi har nemlig 60 autoriserede VVS Mestre tilknyttet shoppen. Således kan du være sikker på, at få det bedste resultat, samt at alt er i den skønneste orden lige fra begyndelsen. Badeværelsesløsninger er ikke et sted, der er værd at gå på kompromis med. Det er et rum, der gerne skal fungere optimalt, hver gang du bruger det, og derfor er det vigtigt, at alt er installeret korrekt.

Uanset hvad du er på udkig efter til dit badeværelse, så kan du med fordel købe det hele her hos os. Køber du stort ind opnår du fri fragt, og du kan få alle dine ting leveret direkte til din dør. Du kan desuden tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du kan modtage gode råd og vejledning til, hvordan du kan spare på både vandet og varmen derhjemme. Skynd dig at klikke dine varer hjem i dag og modtag dem i løbet af få dage.