køb danfoss hos vvsmester.dk   Danfoss er en stor international koncern, der er kendetegnet ved energirigtige løsninger. Find energirigtige løsninger fra Danfoss både hvad angår termostater, gulvvarme, ventilationssystemer og varmepumper.
Styr indeklimaet
med Danfoss Link
Vil du have perfekt indeklima kombineret med størst mulige reduktion af dit energiforbrug, skal du vælge det intelligente varmestyringssystem Danfoss Link.
Med Danfoss Link kan du styre varmen i dit hus, uanset hvor du er. Den centrale styring gør det samtidig muligt at programmere ugens temperatur-indstillinger, så de er tilpasset til familiens rytme.


Danfoss – førende international koncern med energirigtige løsninger

Danfoss er førende både hvad angår forskning, produktion, udvikling af komponenter og på systemløsninger. Uanset område tænker Danfoss altid i energirigtige løsninger. Et af de områder, som Danfoss er særlig kendt for, er varmereguleringstermostater.

Danfoss opnå et energirigtigt indeklima med termostater

Ønsker du at opnå et energirigtigt indeklima, så er Danfoss’ varmereguleringstermostater en god løsning. Med Danfoss Living elektroniske termostater kan du trådløs styre temperaturen i alle rum i huset. Skru ned for varmen, når du ikke er hjemme, og skru op for varmen, når du er hjemme igen. På den måde opnår du det mest energirigtige indeklima.

Danfoss energirigtig gulvvarme

Energirigtig gulvvarmestyring er også blandt de produkter, som Danfoss er kendt for. Med gulvvarme fra Danfoss kan du trådløs regulere varmen i gulvet. Desuden kan systemet selv beregne, hvornår gulvvarmen skal startes, for at du opnår den temperatur, som du ønsker på et given tidspunkt.

Danfoss høj kvalitet og nyeste viden

Du kan nemt anskaffe en løsning fra Danfoss og stadig have ro i maven. For Danfoss’ produkter er alle af særdeles høj kvalitet, og de er alle lavet med udgangspunkt i den nyeste viden. Ikke mindst er alle produkter testet, inden de sælges.

Danfoss som virksomhed

Danfoss startede på Als den 1. september 1933. Grundliggeren bag virksomheden var Mads Clausen, der grundlagde Danfoss som en enkeltmandsvirksomhed. Siden er Danfoss vokset betydeligt, og i dag er Danfoss en af verdens førende leverandører af energieffektive og innovative løsninger med over 24.000 medarbejdere på verdensplan. Danfoss er ejet af Bitten og Mads Clausens Fond, og Danfoss har stadig hovedkontor på Als, hvor virksomheden blev grundlagt.