icon

Fri fragt over 299,-

Thrane Teknik logo

Thrane Teknik & VVS ApS - VVS Holstebro

VVS-installatør i Holstebro

Hos Thrane Teknik & VVS ApS finder du din lokale VVS’er i Holstebro. Vi er en lille virksomhed, der drives af uddannede VVS-installatører. For at finde de optimale løsninger for dig ved vi, at hårdt arbejde og præcision er nøgleordene. Vi fokuserer på det gode, omhyggelige håndværk og vælger kun energirigtige løsninger, fordi de ofte også sparer dig for en del penge på varmeregningen. Vi ved, at det er vigtigt at holde fast i nærområdet og gøre alt, hvad vi kan, for de kunder, der støtter os. Og hermed er du garanteret et veludført stykke arbejde hver gang, eftersom vi gerne vil være din foretrukne VVS-mester.

Vi hjælper med en bred vifte af opgaver

Vi har valgt at specialisere os inden for nogle få kerneområder, men vi varetager alle former for VVS-opgaver. Vores kernekompetencer er fjernvarme, nybyg, renovering af badeværelser samt boligventilation. Men vi udfører og rådgiver også omkring energioptimering, samt installerer og servicerer varmepumper. Derudover tager vi os af flere forskellige typer af blikarbejde. Vi begrænser os ikke til store eller små opgaver, men påtager os alle typer. Det vil sige, at vi også gerne hjælper dig med en simpel opgave som fx at montere en vandhane, og det er både for private kunder og virksomhedsejere. Vi samarbejder desuden me de bedste håndværkere i bestræbelsen på at udføre din opgave på bedst mulig vis.

Et lille firma, der gør sig umage

Selvom vi er en lille virksomhed med kun to ansatte, kan du trygt overlade dine VVS-opgaver til os. Vi føler et stort ansvar i forhold til at udføre vores opgaver til topkarakterer, eftersom vores kunder kender os godt og ved, hvad vi står for. Med professionelle fagfolk til at udføre dine VVS- eller blikopgaver kan du sove trygt om natten velvidende, at alt er installeret korrekt og med godkendte produkter. Er arbejdet ikke udført korrekt, kan du risikere at stå med store og ikke mindst dyre problemer over tid. 


Like os på Facebook www.facebook.com/ThraneVVS


Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

Thrane Teknik og VVS ApS

Nybovej 5

7500 Holstebro

Tlf.:

Akut tlf.:

CVR:

20929080 20929080

34691185