Handelsvilkår

Generelle Oplysninger

www.vvsmester.dk er en del af Solar Danmark A/S. Nedenstående vilkår og betingelser gælder for alle leverancer af Solar Danmark A/S, Industrivej Vest 43, 6600 Vejen, CVR-nr. 15908416, til kunder, der bestiller varer på www.vvsmester.dk’s online shop.

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne og opfordres således forinden til at læse betingelserne grundigt igennem, og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig.


Kontraktsindgåelsen

Du kan udelukkende købe produkter på Solar Danmark A/S’ hjemmeside, hvis du er fyldt 18 år, og har et gyldigt kreditkort.

Der sker alene levering til Danmark og dermed ikke til Grønland, Færøerne eller andet.

Der foreligger en endelig og bindende aftale mellem dig og Solar Danmark A/S, når din ordre er blevet bekræftet af Solar Danmark A/S. Din ordre er først bekræftet, når du har modtaget en ordrebekræftelse på e-mail.


Priser & Betalingsvilkår

Priser

Alle priser oplyses inklusiv moms og andre afgifter.

Med mindre andet er angivet, er alle priser og rabatter ved online bestillinger opgivet i danske kroner.

Den gældende pris er den, der er opgivet på Solar Danmark A/S’ online shop for den pågældende vare på datoen for ordreafgivelsen.

Solar Danmark A/S forbeholder sig ret til ændring af priser, der måtte være fejlagtigt angivet på onlineshoppen. Solar Danmark A/S tager endvidere forbehold for prisændringer og udsolgte varer.

Betalingsvilkår

Følgende betalingsmidler accepteres: Dankort, Visakort, Mastercard, JCB, Maestro, American Express.

Betaling for dine køb trækkes på kortet på tidspunktet, hvor varen afsendes. Dette gælder også, såfremt du måtte have valgt, at levering sker til et udvalgt medlem af VVS-Mester kæden.

Gebyr

Der pålægges ikke et gebyr ved betaling med kreditkort.

 

Fragt & Levering

Fragt

Fragtprisen er ikke inkluderet i den oplyste pris på de købte varer på VVS-mester kædens online shop. Fragten oplyses dog særskilt.

Der er mulighed for, at levering kan ske til et af dig udpeget medlem af VVS-mester kæden, således at VVS-mesteren medtager varen til dig.

Fragten varierer alt efter hvad du bestiller. Men du kan se prisen i kurven, så du kender beløbet inden du godkender din bestilling. Vi sender alle ordrer med Bring, og du kan vælge mellem levering til din hjemmeadresse eller ved mindre varer levering til Swip boks eller pakkeshop.

Små pakker:

Pakkeshop / Swip Boks – 39 kr (Du får en sms med koder etc. når pakken er klar til afhentning)

Levering til hjemadressen – 75 kr (Leveres i tidsrummet kl. 17 – 21)

Store pakker:

Levering til hjemadressen – 169 kr (Du vælger selv hvilket tidsrum der passer dig bedst: kl. 9 – 13, Kl. 13 – 17, Kl. 17 – 21). Ordren leveres til kantstenen, og såfremt du ønsker at få den båret helt ind i hjemmet, koster det et tillæg på 150 kr.

Levering

Det forventede leveringstidspunkt fremgår af den ordrebekræftelse, som du modtager.

Når du laver en ordre hos vvsmester.dk bliver den leveret med Bring til den valgte leveringsadresse og i det valgte tidsrum. Bring leverer altid kun til kantsten, hvilket vil sige, du selv skal sørge for at få løftet produktet helt ind i dit hjem. Du kan dog betale et tillæg på 150 kr og få din ordre båret helt ind i hjemmet, såfremt du ønsker det.

Den dag din ordre er klar til levering modtager du en sms bekræftelse fra Bring, at din ordre bliver leveret i det valgte tidsrum. Du skal underskrive ved modtagelse, derfor skal du sikre dig, at du er hjemme i det valgte tidsrum. Det er ikke muligt at få flexlevering, så hvis du ikke er hjemme, tager chaufføren pakken med igen. Du kan derefter aftale en ekstra levering på et andet tidspunkt

Leveringstiden står angivet ud for hvert produkt, og som udgangspunkt er det dette der gælder. Ved bestillingsvarer er der dog en estimeret tid, da de kommer direkte fra leverandøren. Såfremt din vare mod forventning ikke er på lager eller leveringstiden ikke kan overholdes, bliver du kontaktet hurtigst muligt af kundeservice. Vi kan ikke gøres ansvarlige og der ydes ikke kompensation, såfremt leveringstiden overskrides.

 

Fortrydelsesret & Returret

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde den indgåede aftale og returnere varen indenfor 14 dage.

Vi betaler returfragten for alle ordrer. Du skal blot kontakte vores kundeservice på telefonnr.: 76527070, så opretter vi en retursag, og sender en returlabel til din mailadresse, som du bedes printe og sætte på pakken. Hvis du ønsker at aflevere din pakke i en swipbox, skal du efterfølgende gå ind på www.swipbox.dk og bestille koder. Du er også velkommen til at aflevere den i den nærmeste pakkeshop, der skal du ikke bruge koder. Du kan se dit nærmeste afleveringssted her. Hvis det drejer dig om større pakker, vil vi sørge for en afhentning med Bring.

Du kan kun benytte dig af din returret, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som du modtog den. Varens salgsværdi må ikke forringes.

Bliver varen beskadiget eller forringet, og skyldes det manglende eller for dårlig indpakning ved tilbagelevering, mister du din fortrydelsesret. 

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, refunderes den fulde købesum til dig via den samme betalingsmetode, som anvendes ved købet, hvilket kan tage op til 7 dage. Ved bankoverførsel er det derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. 

Fortrydelsesperioden beregnes fra den dag, hvor du har modtaget varen.

Falder den sidste dag for udøvelse af fortrydelsesretten på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december, udløber fristen den følgende hverdag. 

Ønsker du at udøve din fortrydelsesret, skal du inden udløbet af fortrydelsesfristen ved afgivelse af en utvetydig erklæring give os meddelelse herom. Du kan også vælge at benytte standardformularen, der er fremsendt samtidig med ordrebekræftelsen. Du kan hente formularen her.

 

Reklamation & Klage

Medmindre andet er oplyst i forbindelse med afgivelse af den konkrete ordre, giver Solar Danmark A/S efter Købeloven en reklamationsret på 24 måneder på alle varer. Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. Reklamationsretten betyder, at du kan reklamere over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden for 24 måneder efter købet. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at en sådan fejl eller mangel er eller burde være konstateret.

Hvis der måtte være en anerkendt reklamation, vælger Solar Danmark A/S, hvorvidt Solar Danmark A/S ønsker at foretage omlevering eller kreditering af det leverede.

I tilfælde af at den defekte vare skal returneres til Solar Danmark A/S, afholder Solar Danmark A/S de aftalte omkostninger hertil, idet Solar Danmark A/S foreskriver hvorledes varen skal returneres.

Du reklamerer på følgende måde:

Reklamation kan ske pr. mail på kundeservice@vvsmester.dk eller på telefon 76527070.

Vi opretter en retursag, og sørger for at Bring kommer og henter det forkerte eller defekte produkt og får leveret et nyt produkt til dig. Hvis din ordre er synligt skadet allerede ved modtagelse, kan du enten vælge at nægte modtagelse eller skrive under med forbehold for fragtskader. Hvis du først opdager skaden efter modtagelse, skal du kontakte kundeservice, som så vil være behjælpelig med at oprette en reklamationssag. Fragtskader skal meldes så hurtigt som muligt, og derfor skal du altid sørge for at tjekke din ordre, når du modtager den, selvom den måske ikke skal installeres med det samme. Det er svært for os at melde en fragtskade, hvis der er gået for lang tid.

Hvis du ikke er tilfreds med Solar Danmark A/S’ afgørelse, kan der klages til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

I det tilfælde, at du har købt en vare eller tjenesteydelse online på www.vvsmester.dk kan EU-Kommissionens onlineklageportal også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klager indgives her http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Ved anvendelse af denne klageportal skal du angive kundeservice@vvsmester.dk.

 

Persondatapolitik

Hos Solar Danmark A/S lægger vi stor vægt på, at du trygt kan bruge vores hjemmeside. Derfor har vi en klar politik om at behandle de oplysninger, som du giver os ansvarsfuldt med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området.

I forbindelse med bestilling af varer på hjemmesiden registrerer Solar Danmark A/S din ordre, herunder betalingsoplysninger, dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail.

Felterne angivet med * er obligatoriske. Resterende felter er valgfrie.

Vi foretager registrering af personoplysningerne med henblik på at kunne levere varen til dig.

Det vil kun være medarbejdere hos Solar Danmark A/S, der har adgang til dine personoplysninger, og Solar Danmark A/S videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand uden dit forudgående og udtrykkelige samtykke.

Ved henvendelse til Solar Danmark A/S kan du, jf. Persondataloven, få adgang til de data, Solar Danmark A/S har registreret om dig.

Du kan til enhver tid bede om at få dine personlige oplysninger ændret eller slettet fra vores arkiver. Sletning kan kun forekomme, såfremt der ikke eksisterer en økonomisk fordring imellem dig og Solar Danmark A/S.

Den dataansvarlige hos Solar Danmark A/S er Steen Madsen og kan kontaktes på sm@solar.dk.

 

Markedsføring

Efter afgivelse af bestilling vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse.

Solar Danmark A/S bruger ikke dine oplysninger til at sende uopfordrede e-mails. Du bliver således udelukkende kontaktet af Solar Danmark A/S, såfremt du har tilvalgt dette.

Når du afgiver din bestilling, har du mulighed for at tilvælge modtagelsen af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde modtagelsen af e-mails fra Solar Danmark A/S.

 

Øvrige Oplysninger

Cookies

En cookie er en tekstfil, der lagres på din computer og indsamler oplysninger om din færden på internettet, herunder vores hjemmeside.

Ved at fortsætte brugen af Solar Danmark A/S’ hjemmeside accepterer du, at der benyttes cookies til at registrere din IP-adresse, og indsamle oplysninger af teknisk karakter.

Oplysningerne indsamles med henblik på din brugerforbedring, fortsat forbedring af hjemmesiden samt af hensyn til statistikmålinger.


Handelsvilkårene er sidst opdateret 04-08-2016

Download handelsvilkårene her