Fri fragt over 499,- | Vi bytter til og med 11/1-2018

Køb Panasonic hos vvsmester.dk              

Panasonic er en ledende aktør inden for feltet bedre indeklima. De skaber varmepumper, der er gode for både miljøet og pengepungen. Derudover er varmepumperne udviklet, så de passer til det nordiske klima, og så du altid kan finde en varmepumpe, der passer til din type bolig.

Hos VVS Mester finder du Panasonics varme- og kølesystemer, som alle er af højeste kvalitet.

Panasonic varme- og kølesystemer af højeste kvalitet

Som en ledende aktør indenfor at skabe bedre indeklima leverer Panasonic varme- og kølesystemer af højeste kvalitet. Så hver gang du anskaffer et varme- og kølesystem fra Panasonic, kan du være sikker på, at der ikke er gået på kompromis med noget.

Panasonic høj produktkvalitet og altid pålidelige produkter

Produktkvalitet er et af de områder, som Panasonic ligger særlig vægt på. Panasonic arbejder altid på at lave de mest pålidelige produkter, hvilket giver dig som kunde en ekstra tryghed.

Panasonic passer på miljøet

At passe på miljøet er omdrejningspunktet for Panasonics arbejde. Derfor arbejder Panasonic konstant på at forbedre samfundet gennem de produkter, som de sælger og fremstiller.

Panasonic arbejder for at skabe et bedre liv

Som virksomhed er Panasonics målsætning at gøre ideen om ”A Better Life, A Better World” til virkelighed. Det sker ved, at Panasonic arbejder målrettet på at skabe et bedre liv, en bedre verden og på at bidrage til at verden udvikles.

Panasonic som virksomhed

Panasonic blev grundlagt i 1918, og i dag er Panasonic en stor virksomhed, der producerer alt fra forbrugerelektronik til byggematerialer og boliger. Panasonic har virksomhed i over 35 lande i Europa, og virksomhedens hovedkontoret er placeret i England.