icon

Fri fragt over 299,-

Oras

Oras' produkter er designet i Norden og produceret i Europa. De er fremstillet til at fungere upåklageligt, og de er i et tidløst design og fremstillet på en miljøvenlig måde. Hos os finder du alt fra håndvaskarmaturer, køkkenarmaturer, termostatarmaturer og kar- og brusearmaturer til håndbrusere fra Oras. Husk at du med et enkelt klik kan tage din lokale VVS Mester med i indkøbskurven. Så står han for alt installation af dine nye produkter fra Oras.

Let's get touchless

Oras var frontløber for berøringsfri armaturer for 30 år siden, da de første blev introduceret og er i dag stadig førende på markedet. Oras’ berøringsfri armaturer er både bæredygtige og brugervenlige. De forbedrer hygiejnen, da de er nemme at holde rene, og det ikke er nødvendigt at røre armaturet, og de sparer både vand og energi, da de stopper med at løbe, når du ikke bruger dem.

Du kan vælge mellem batteridrevne armaturer, armaturer til fast strømforsyning samt hybrid armaturer, der kombinerer det manuelle og berøringsfri armatur. Og så er de smarte funktioner ved et berøringsfrit armatur selvfølgelig kombineret med Oras’ tidsløse og moderne design.

Find berøringsfri armaturer

oras

Oras - noget for enhver smag

Med fokus på kvalitet og brugervenlighed har Oras skabt en lang række serier inden for armaturer til både køkkenet og badeværelset. Oras Electra er eksempelvis den mest anvendte inden for berøringsfri armaturer og har fokus på brugervenlighed og hygiejne. Optima er Oras’ bredeste serie i et minimalistisk design. Den tilbyder armaturer til både køkken og badeværelset og både med og uden den berøringsfri funktion. Oras Cubista er skabt med fokus på funktionalitet og design og er lavet i geometriske former, der skaber et kunstnerisk udtryk på badeværelset eller i køkkenet. Til sidst er der Oras Saga, der er holdbar og alsidig. Serien er lavet i et moderne design til en konkurrencedygtig pris. 

Find Oras
Få inspiration til badeværelset
Se her

Om Oras

Oras som virksomhed 

Oras blev grundlagt i 1945 i Finland og er den dag i dag stadig en familieejet virksomhed med hovedsæde i Finland. Virksomheden har, siden den startede, fokuseret på at producere moderne, brugervenlige og tidsløse sanitetsartikler. Oras har flere gange i virksomhedens historie sat standarden for branchens udvikling, eksempelvis var Oras de første til at introducere berøringsfrie elektroniske armaturer, som siden da har været fast inventar på eksempelvis hospitaler og andre steder, hvor hygiejnekravene er i top. Så et Oras armatur er værd at gå efter. I dag har Oras 1400 ansatte fordelt i 20 lande og fortsætter med at være en innovativ ledestjerne i udviklingen af teknologiske og miljøvenlige løsninger til badeværelset. 

Oras Produkter 

Oras producerer alt i armaturer, brusesæt, håndbrusere og tilbehør til badeværelset. Alle disse bliver udviklet med udgangspunkt i Oras fem kerneværdier: kvalitet, brugervenlighed, modernitet, partnerskab og velvære. Det er med disse værdier for øje, at Oras arbejder efter at ”gøre livet bedre”, som sloganet lyder. Det betyder at Oras stræber efter en unik forening af funktionalitet og flot design. Et glimrende eksempel på dette er den smukke Oras Electra-serie bestående af berøringsfrie blandingsbatterier, der er en fryd for øjet og passer ind i de fleste hjem. Du vil, med et produkt fra denne serie, opleve de praktiske og hygiejniske fordele ved et berøringsfrit armatur. Ud over at være tidsløse og moderne i designet er de skabt til komfort og bæredygtighed. På de berøringsfrie armaturer fra Oras Electra er der eksempelvis en smart funktion, der sikrer at vandet automatisk vil stoppe, når du fjerner dine hænder, det betyder at du ikke kan ’glemme’ at slukke vandet, hvilket er godt både for miljøet og dit vandforbrug. Med selvsikre, miljørigtige og kreative løsninger er Oras en garanti for at du får et produkt der lever op til dine behov og forventninger. Produkterne skiller sig ofte ud både i design og funktionalitet og vil ikke bare give dig en glæde ved at benytte dem, men fremover sætte standarden for hvad du forventer af dine sanitetsartikler. Oras imødekommer en moderne livsstil, på en traditionel måde. Det er en tilgang der kræver nytænkning og innovation, hvilket afspejler sig i produkterne.  

Hvorfor Oras? 

Badeværelset i det moderne hjem er i stigende grad en integreret del af vores hverdag. Vi bruger mere og mere tid på badeværelset og bruger vores badeværelsesartikler mere. Det betyder, at hvis du vil være sikker på, at kunne have produkter du kan benytte med fuld tilfreds i mange år, skal du være kvalitetsbevidst. Fælles for alle de forskellige produkter Oras producerer er, at de alle er produceret med de bedste materialer. Dette er med til at sikre produkterne en pålidelig funktionalitet hele vejen igennem produkternes lang levetid. Det tidsløse design og den høje kvalitet sikrer at du i mange år kan være glad for dit Oras produkt. Du er dermed sikret at du ikke skal udskifte, eksempelvis dit armatur få år efter du har købt det, hvilket selvfølgelig også er en stor gevinst for miljøet.Kort sagt: Er du på udkig efter et stilsikkert og miljøvenligt produkt med en lang levetid, så er Oras det rigtige valg til dig.

Oras har noget for alle 

Oras har udviklet en række forskellige serier, så du altid kan finde et Oras produkt lige efter din smag, hvad end du er til et Oras kararmatur, en Oras vandhane, Oras tilbehør eller andet. Blandt de kendte serier er blandt andet Oras Optima, der er en serie holdt i minimalistisk design. Derudover finder du også Oras Cubista, der har fokus på funktionaliteten samtidig med at der også er øje for designet. Oras Saga er valget, hvis du er på jagt efter yderst holdbare og alsidige produkter til en rigtig god pris. 

Køb hos VVS Mester 

Hos VVS Mester har vi et udvalg af alt fra Oras håndvaskarmatur, Oras køkkenarmatur og Oras brusesæt. Uanset om du er på udkig efter de velkendte hygiejniske berøringsfrie armaturer eller et minimalistisk og stilrent Oras termostatarmatur er vi leveringsdygtige. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, så hvis du er i tvivl om noget kan du altid skrive til os. Når du handler her på shoppen, står din lokale VVS installatør klar til at hjælpe, så du slipper for bøvlet med installation og montering.