icon

Fri fragt

GROHE

GROHE er det førende brand i verden inden for sanitære løsninger. GROHEs produkter består af alt fra håndvask- og køkkenarmaturer til indbygningscisterner samt brusesystemer og håndbrusersæt. Husk at din lokale VVS Mester altid står klar til at levere og installere dine GROHE produkter.


Filtrér produkter

Vælg pris

kr
   

{{ selectionFilter.SearchKey === "materialbrandname_s" ? "Vælg producent" : selectionFilter.SearchKey }}

{{ product.ProductFullTitle }}

{{ product.UnitPrice | danishCurrency }}

Producentens Vejl. pris {{ product.ListPrice | danishCurrency }} - Savings price label {{ product.Savings | danishCurrency }}

{{ product.StockItem ? "Lagervare: Levering på 1-3 hverdage" : "Bestillingsvare: Levering på 5-15 hverdage" }}

Spar {{ product.SavingsPercentageString }}

GROHE SmartControl med indbygning

Med Grohe SmartControl får du et brusesæt med en termostat til indbygning. Dette giver en ubesværet styring og mange forskellige valgmuligheder. Både termostaten og Rainshower brusehovedet fås i enten kvadratisk eller rundt design - begge er perfekte til det minimalistiske, strømlinede look. 

SmartControl gør, at du nemt kan regulere vandgennemstrømningen og den ønskede stråletype ved at trykke og dreje på en knap. Vælger du SmartControl med tre knapper får du fuld fleksibilitet, og du kan nemt skifte mellem og kombinere de forskellige stråletyper. Som bonus gør en vandbesparende funktion det muligt at reducere gennemstrømningshastigheden uden at gå på kompromis med komforten.


smartcontrol brus

Få fuld kontrol over dit brusebad

Den samlede Grohe Grohtherm SmartControl løsning sikrer dig total kontrol og styring i en samlet pakke. 

Udover en enestående brugervenlighed tilbyder SmartControl en elegant, stilfuld og tidsløs bruseløsning. På de tre knapper på termostaten åbnes og lukkes vandet og skiftes mellem hoved- og håndbruser. Ved tryk på knappen kan der let skiftes mellem hovedbruserens strålemønstre. 

Termostaten har en temperaturgrænse ved 38°C der fungerer som en sikring mod risiko for skoldning og en yderligere begrænsning ved 43°C. Ved begge begrænsninger skal en knap trykkes ind for at overgå grænsen.


Inspiration Grohe

Drømmer du om nyt badeværelse?

Med BadArkiteketen kan du få din drøm til at gå i opfyldelse. BadArkitekten kan hjælpe dig med at vælge de Grohe produkter, der passer til din stil og dine behov. I samarbejde med BadArkitekten får du hjælp til at renovere dit badeværelse, så det hele går op i en højere enhed både med design og funktionalitet. Du kan vælge at få designforslag, måltegninger og materialelister - præcis de ydelser du har behov for til at komme godt i gang med dit nye badeværelse.


Om GROHE

GROHE har siden 1936 været garant for teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed. Som verdens førende udbyder af sanitære løsninger, er GROHE stadigvæk meget fokuseret på disse værdier hvilket afspejler sig i de fantastisk produkter. Med produktion, innovation og design placeret i Tyskland er du sikret ægte tysk kvalitet med ’Made-In-Germany’-stemplet. GROHE har dedikeret sig til, i en gennemført blanding af innovation og design, at bringe nyskabende produkter på markedet, noget der ikke er gået ubemærket hen, da GROHE over de seneste 10 år har fået over 240 design- og innovationspriser. GROHE er i 2017 blevet kåret som den mest bæredygtige virksomhed med over 1000 medarbejdere af Tysklands regering og er af Fortune – Change The World 2017 kåret som en af 50 internationale virksomheder der har haft et positiv aftryk på verden. Dette er en konsekvens af mange årtiers fokus på teknologiske produkter der er gode for miljøet uden at gå på kompromis med kvalitet eller design! GROHE er verden over den fortrukne leverandør blandt arkitekter og designere hvilket også har betydet at GROHE’s produkter i dag er at finde, i utallige eksklusive byggeprojekter i hele verden. 

Bæredygtighed:

GROHE har med sine visionære teknologier og kvalitetstests været med til at gå forrest i kampen for at sætte fokus på miljøet og jordens sparsomme ressourcer. GROHE har formået at reducerer blyindholdet i sine armaturer med 90% hvilket er godt for miljøet, vandkvaliteten og levetiden på armaturerne. Takket være dette er GROHE’s armaturer 5 gange mere modstandsdygtige over for korrosion. I produktionen af GROHE produkter er bæredygtighed også i højsædet og eksempelvis genbruges 99% af vandet der bruges i produktionen, hvilket også var medvirkende til at GROHE blev nævnt i Fortune – Change the World 2017 over virksomheder der gjorde noget positivt for verden. Med GROHE’s vandsparende EcoJoy® teknologi spares der på vandet, både til fordel for miljøet og din pengepung. Samtidig har GROHE’s SilkMove® teknologi sikret at man undgår unødig opvarmning af varmt vand, men først når man skal bruge det. Derudover formår de moderne GROHE cisterner at reducerer vandforbruget helt op med 50%. Alt dette uden at gå på kompromis med design, brugervenlighed, kvalitet eller komfort!

Masters of Technology:

Med GROHE’s banebrydende innovationer, udsøgte designs og prisvindende produkter er GROHE’s ansatte i branchen kendt som ’Masters of Technology’. GROHE’s ansatte sikrer at hvert GROHE produkt er et stykke håndværk af højeste kvalitet og med de mest elegante og tidsløse designs. Hvert stykke er finjusteret og finpudset for at sikre dig den ypperste komfort og brugbarhed. De ansatte i GROHE står for at udvikle, designe og fremstille produktsortimentet så du kan mærke forskellen når du benytter dig af et GROHE produkt, dermed er du sikret kvalitet der gælder hele livet. Med de dygtigste ansatte på hvert felt i design, produktion og innovation sikrer GROHE at du får det ypperste og mest bæredygtige inden for teknologi samlet i udsøgte designs.

Kvalitet:

Alle GROHE produkter er i absolut højeste kvalitet, således at produkterne kan leve op til virksomhedens mål om teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed. Hver komponent og deres brug og design skal bestå branchens absolut hårdeste tests for at blive brugt i produkterne og derefter solgt i butikkerne. Alle komponenter, GROHE brusere, GROHE termostater, GROHE armaturer (ikke at forveksle med Hans Grohe armatur) og hvad du ellers finder med GROHE-mærket på, har skullet kunne udholde tests svarende til 20 års dagligt brug med hårdt vand! Det betyder at alle GROHE produkter, har overgået andres, egne og internationale kvalitetsstandarder og er en garant for højeste kvalitet i branchen. Den høje kvalitet sikrer at produkterne langt overlever et produkts normale livscyklus, derfor er reservedele til GROHE produkter som minimum tilgængelige i 10 år. GROHE’s Eurodisc-serie har vundet branchens TÜV SÜD holdbarhedstest over ni konkurrenter og blandt termostater fik GROHE i en rundspørge topplaceringer på tværs af 4 kategorier blandt 17 termostater fra andre producenter. Disse flotte resultater skyldes teknologier som GROHE SilkMove® der sikrer nem betjening, GROHE TurboStat® der gør det nemt at få den rette temperatur og GROHE CoolTouch® der fungerer som skoldningsbeskyttelse.

Design:

Design for GROHE er mere end bare æstetik og flotte kurver. Design er en afgørende faktor for, at GROHE produkterne, herunder isør GROHE armaturer, altid er forrest med innovative, nytænkende og funktionelle produkter der udstikker retningen for design og teknologi for hele branchen. Design er for GROHE er en kvalitetsegenskab der skaber den perfekte kombination af form og funktion som leverandøren i mange år har været kendt for. Den anerkendte og verdensomspændende designorganisation Red Dot har siden 2007 tildelt GROHE 27 design-priser, heraf 3 ’Best of the best’-priser, med fokus på det smukke samspil mellem produkternes æstetisk appel, brugervenlighed og teknologiske formåen. Den unikke forståelse for sammenblandingen af tidsløst design og det nyeste banebrydende teknologi er det der sikrer den store brugerglæde ved GROHE’s produkter. Blandt de største designmæssige successer kan eksempelvis nævnes produktserierne Minta, Eurosmart og Cosmopolitan. Minta er en moderne og tidsløs serie af køkkenarmaturer kendetegnet ved sine sensuelle og bløder kurver. Cosmopolitan er en elegant badeværelsesserie med smuk æstetik og minimalistiske former i fokus, alt sammen med den højeste grad af funktionalitet. Eurosmart-serien er en slidstærk og elegant serie med kvalitet og komfort i højsædet, samtidig med et væld af innovative og unikke teknologier. Du kan finde disse og mange flere unikke serier her på siden.

GROHE hos VVS Mester

Så uanset om du er til GROHE køkkenarmaturer, håndvaskarmaturer, GROHE badeværelsestilbehør, brusesæt eller noget helt andet, så finder du et stort udvalg af GROHE til konkurrencedygtige priser hos vvsmester.dk. Har du brug for hjælp til at installere, kan du altid vælge at tage en Mester med i kurven og samtidig spare fragten. Har du spørgsmål til produktet er du ligeledes velkommen til at kontakte vores kundeservice.