Thomsen og Fals logo

Thomsen & Fals A/S

VVS Mester i Aalborg

Vælg trygt os til din VVS-installation

Når du vælger Thomsen & Fals til at udføre en VVS-installation, får du tryghed, sikkerhed og garanti. Vi bruger produkter fra de førende leverandører inden for sanitet, varme, ventilation, zink, varmepumper osv. Som kunde kan du derfor være sikker på at få et produkt og en løsning, som lever op til de gældende lovkrav, og som du også i fremtiden vil kunne få serviceret og få reservedele til.

Vi rådgiver gerne om energioptimering

Udskift dit gamle fyr, vælg vedvarende energi eller optimer på anden måde dit energiforbrug, så reducerer du ofte dine udgifter betragteligt. Tag os med på råd, så giver vi dig den bedst mulige rådgivning i forhold til dine behov.

Blikarbejde

Vi har stor erfaring inden for blikkenslagerarbejde i forbindelse med tagkvist og tagrender. Vi udfører også tagrenoveringen til f.eks. naturskiffer.

Badeværelsesrenovering

Vi hjælper både, hvis du skal have bygget et nyt badeværelse eller have renoveret det gamle. Vi kan endda være behjælpelige med indretningsrådgivning, men vi er der også, hvis du blot skal have installeret en vandhane eller et nyt vandbesparende toilet. Ofte kan du netop lade gamle VVS-installationer udskifte med nye og spare på vand- eller varmeforbruget – og dermed din pengepung.

Vi tager både store og små opgaver

Vi rådgiver virksomheder med alle typer opgaver inden for VVS eksempelvis konkrete løsninger til energioptimering, belysning, sikring, kommunikation, indeklima og styring. Og det gør vi for erhvervs-/industri-kunder, kommuner, stat, plejehjem, institutioner, skoler, boligforeninger, private kunder osv. Vores kernekompetencer er el-teknik, VVS og ventilation. Derfor kan vi benytte vores faglige viden på tværs af de områder, hvilket kommer dig til gavn.

Akuthjælp til VVS-arbejde

Er der sprunget et vandrør, er kloarken stoppet eller drypper vandhanen? Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har et akut VVS-problem.

Vi er effektive, videbegærlige og fagligt stærke

I mødet med Thomsen & Fals vil du opleve, at vi hver dag arbejder hårdt for at skabe værdi for dig som kunde, både inden for økonomi, rådgivning og service.
Så kontakt Thomsen & Fals og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Se også Thomsen og Fals hjemmeside – Klik HER

Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

Thomsen og Fals A/S

Lundeborgvej 20

9220 Aalborg

Tlf.:

CVR:

70235225

30356748

Medarbejdere

Morten Fals

Direktør - Tilbud og salg
Tlf.: 70 23 52 25
E-mail: mfa@togf.dk

Kristian Fromberg

El og teknik efterservice og vedligehold
Tlf.: 70 23 52 25
E-mail: kfr@togf.dk

Martin Bach

VVS, Blik og energi, efterservice og vedligehold
Tlf.: 70 23 52 25
E-mail: mba@togf.dk

Tommy Nielsen

Rådgivende installatør: ventilation, vvs og energi
Tlf.: 70 23 52 25
E-mail: tni@togf.dk