Skab wellness-følelse derhjemme

skab wellness derhjemme

Wellness handler om at koble helt af, nyde tilstedeværelsen og få genopladet familiens batterier efter en lang dag. Læs med her og få inspiration til, hvordan du skaber wellness-følelse derhjemme. En guide til hygge og afstresning, når hverdagen bliver lidt for travl og du trænger til ekstra luksus.

Få wellness når du har lyst

Med et wellness-badeværelse kan du skabe lige præcis den wellness, som du elsker. En af de helt store fordele ved et wellness-badeværelse er, at wellness nu ikke længere kræver planlægning eller booking af tid på et dyrt resort. På wellness-badeværelset kan du og familien lukke jer ind i jeres helt egen verden fuld af afslapning og velvære, lige når det passer jer.

Opnå luksus med en ny bruser

Et af de mest essentielle elementer på badeværelset er bruseren – uanset om du er til korte eller lange bade. Vælger du en af de nyere, store hovedbrusere, kan du nemt opnå følelsen af ren wellness hver gang du går i bad. Den indhyller hele kroppen i vand og giver dig en ren luksus bruseoplevelse. Hovedbruserne kan fås i mange forskellige størrelser og former, så du kan finde én, der passer til lige præcis dine behov.

Men hvad der er et luksusbad for dig, er ikke nødvendigvis det samme for din kæreste, ægtefælde eller hvem du nu deler hverdag med. Ved at vælge en bruser med både hoved- og sidebrus og med forskellige stråletyper, kan I hver især tilpasse bruseren efter jeres behov og dermed opnå individuel vandnydelse. Læs vores bruseguide og finde den bruser som passer til jeres behov.

skab wellness derhjemme
skab wellness derhjemme

Gå hele vejen med et badekar eller spa

Har du ekstra plads på badeværelset, eller mulighed for at skabe det, så investér i et badekar, som kan fyldes med varmt og boblende vand, når du rigtig trænger til selvforkælelse og nydelse. Du vil takke dig selv gang på gang.

Du kan også gå hele vejen og investere i wellness-itemet over dem alle: spabadet. Det perfekte valg til dig, der lægger vægt på selvforkælelse og afstressning eller til en romantisk wellness-aften for to derhejmme. Tænd for en af massagefunktionerne i spabadekaret, og du vil opleve den ultimative afslapning.

Inden du skaber dit helt eget wellness-badeværelse med et spabadekar, skal du blot overveje, om der bare skal være plads til én person i spabadekaret, eller om hele familien skal kunne nyde en tur i spaen samtidig. Der er mange forskellige størrelser, modeller og funktioner, du kan vælge i mellem, når du skal vælge spabadekar. Du skal blot finde det spabadekar, der lever op til dine krav.

Mærk følelsen af wellness med altid varme håndklæder

Nogle gange skal der ikke meget til at for at skabe en følelse af wellness. Ved at investere i en håndklædetørrer til badeværelset får hele familien en dejlig følelse af velvære. Nu er det nemlig slut med våde håndklæder. Med en håndklædetørrer sikrer du altid hele familien varme og lækre håndklæder. Håndklædetørrerne findes i mange forskellige former og størrelser og er som oftest en diskret og endda flot tilføjelse til badeværelset.

Stress af med et wellness badeværelse
Stress af med et wellness badeværelse

Tag en pause fra hverdagen med en saunaovn

En sauna er det perfekte sted at tage en pause fra hverdagen og få varmet kroppen op efter et dejligt bad. Er du den heldige ejer af en sauna, kan du let gøre den lækker og varm ved blot at tilføje en ny saunaovn. Skal du derimod til at renovere hele badeværelset, så tænk allerede en sauna ind fra start. Når saunaen er bygget, skal du blot tilføje saunaovnen, og dit wellness badeværelse slår nye højder.

Kæl for de små detaljer

Du behøver slet ikke at igangsætte en større renovering for at skabe en wellness følelse på dit badeværelset. De små ting kan også gøre det.

Sørg for at der altid er lækre, bløde og store håndklæder klar, når du træder ud af badet.

Skab hygge-stemning på badeværelset med svag belysning og stearinlys. Top med lækkert interiør i form af fine sæbedispensere, tykke bademåtter og planter.

skab wellness derhjemme

Drømmer du om at gøre dit badeværelse til en oase af wellness, så lad BadArkitekten hjælpe dig!

Har du brug for konkrete idéer til, hvad der skal til for at gøre dit badeværelse til en oase af wellness, kan BadArkitekten hjælpe dig. BadArkitekten har års erfaring med tegning og indretning af badeværelser og hjælper dig med alt fra moodboard til måltegning. Det hele med udgangspunkt i dine ønsker og behov - så du kan læne dig tilbage og nyde rejsen mod dit nye wellness badeværelse.

Kontakt BadArkitekten

Mere inspiration...

Trend: Indret badeværelset med farver

Indret med farver på badeværelset

Læs her
hiv naturen ind på badeværelset

Hiv naturen ind på badeværelset

Læs her
wellness med douchetoilet

Komfort og hygiejne med douchetoilet

Læs her
Indret badeværelset med plads til hele familien

Badeværelse med plads til hele familien

Læs her
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.