Sådan skaber du et badeværelse i ægte nordisk stil

badeværelse i nordisk stil

Naturlige badeværelser med træ er en af tidens mest markante trends. BadArkitekten giver dig inspiration til, hvordan du kan skabe dit helt eget badeværelse i den flotte nordiske stil.

Nordisk stil med et enkelt udtryk

Lyse og stilfulde linjer, enkelte farver og rå materialer er kendetegnene ved den smukke nordiske stil. BadArkitekten anbefaler, at du, når du indretter et badeværelse i nordisk stil, har fokus på det naturlige udtryk og de rene materialer. Den nordiske stil handler om at invitere naturen indenfor og skabe et rum med ro og tid.

Et godt udgangspunkt er at starte med at male dine badeværelsesvægge i enten en knækket hvid farve eller en grå farve, der skaber dybde og ro. Derudover er det en god idé at indrette med badeværelsesmøbler i træ.

badeværelse i nordisk stil
badeværelse i nordisk stil

Skab den nordiske stil med badeværelsesmøbler i træ

Badeværelsesmøbler i træ skaber en ægte og naturlig nordisk stemning på badeværelset, og møblerne giver en varm kontrast til det hvide, klassiske look. Hvis du ønsker at skabe endnu mere opbevaringsplads på badeværelset, kan du kombinere badeværelsesmøblet med et højskab. Det skaber rene og elegante linjer, når den samme trætype går igen på badeværelset.

Et badeværelsesmøbel behøver ikke være i komplet træ for at skabe den nordiske stil. Ønsker du at bevare mere af det klassiske, hvide look på badeværelset,kan det være en god idé at vælge et hvidt vaskeskab med en bordplade i træ.

Husk, at have øje for detaljen på det nordiske badeværelse. Fuldfør vaskemiljøet med f.eks. rustikke sæber, tilbehør i ubehandlet træ og lækre duftepinde.

Detaljen i den nordiske stil gør forskellen

Ønsker du at fuldføre den nordiske stil, kan det ofte gøres ved at sætte hylder i træ op. Vælg gerne hylder, der matcher den træsort, som dit badeværelsesmøbel er i.

Dekorér hylderne med nogle af dine personlige nipsting for at gøre badeværelset helt unikt. Også grønne planter er flotte at kombinere den nordiske stil med, da de skaber et yndigt og fredfyldt look. Derudover kan det give god mening, at du skifter dine håndklæder ud til nogle med afdæmpede toner, da det passer ind i den nordiske stil. Også et armatur i sort vil være et hit på et badeværelse i nordisk stil.

badeværelse i nordisk stil

Dæmp lyset og skab en ægte nordisk stil

Dæmpet lys giver en følelse af afslappethed, og det passer perfekt ind i den nordiske stil. Den dæmpede belysning får det flotte træ til at fremstå i sin bedste vinkel, og lyset skaber med ét en rolig stemning på badeværelset. Skift nemt til et kraftige lys, når du f.eks. ligger makeup eller gør rent.

Mere inspiration...

Trend: Indret badeværelset med farver

Indret med farver på badeværelset

Læs her
Indret badeværelset med plads til hele familien

Badeværelse med plads til hele familien

Læs her
Skab et minimalistisk look på badeværelset med et design-afløb

Skab et minimalistisk look med design-afløb

Læs her
skab wellness derhjemme

Skab wellness-følelse derhjemme

Læs her
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.