Pift badeværelset op med badeværelsestilbehør

Ønsker du at pifte dit badeværelse op med små elementer, så er badeværelsestilhør den perfekte løsning. Ved de små ændringer kan det nogle gange være nok med en lækker bruseskraber, flotte håndklædekroge eller noget helt tredje. Andre gange har man bare brug for noget praktisk men æstetisk smukt på badeværelset. BadArkitekten guider dig til, hvordan du kan give dit badeværelse en makeover med badeværelsestilbehør.

Badeværelsestilbehøret fuldender stilen

Synes du, dit badeværelse mangler lidt liv, skal du ikke undervurdere, hvor stor en indflydelse badeværelsestilbehør har. Faktisk betyder dit badeværelsestilhør mere, end du tror. Badeværelsestilhøret afspejler både dig og din stil, og det skaber rammen om badeværelsets helhed. Noget af det bedste ved badeværelsestilhøret er, at du nemt kan ændre på det og med ét får dit badeværelse en makeover, som både er hurtig at give og billig at lave.

Det nødvendige tilbehør

Man skal ikke undervurdere effekten af, hvad de små detaljer kan gøre. Hvem siger at toiletbørste ikke kan være pæn? Toiletrulleholderen er også en ting, vi ikke kan undvære. Det kan du også sagtens pifte op og få til at matche resten af stilen på badeværelset. På den måde får en lille del af indretningen en stor betydning.

Opbevaring og ophæng

Opbevaring på badeværelses er uundværligt. Hvad end det er hylder i brusenichen til shampooen eller en håndklædeholder. Med hylder og kroge gør du både tiden på badeværelset mere bekvemt samtidig med, at du kan pifte indretningen op med produkter i lækkert design. Du kan også gå all in og købe et ophæng til din bruseskraber, så indgår alle elementer i det samlede udtryk.

Pift badeværelset op med badeværelsestilbehør

Skab opsigt med farver

Vil du gerne pifte badeværelset op med nyt badeværelsestilbehør, som er let at skifte, og som vækker opsigt, så anbefaler BadArkitekten, at du skifter dine håndklæder, badeforhænget og bademåtten ud. Vælg gerne dit nye badeværelsestilbehør i farver, da det skaber en flot kulør på badeværelset og afspejler personlighed. Og husk på, at skulle du senere ønske en anden farve, så kan du let som ingenting udskifte dette badeværelsestilbehør om et par år.

Harmoniske produkter

På badeværelset kan vi trække os tilbage og slappe af efter en travl hverdag. En harmonisk indretning er derfor vigtig. Med tilbehørsserier der matcher de øvrige produkter på badeværelset, skabes et harmonisk udtryk. Prøv f.eks. AddStoris fra hansgrohe eller Reframe Collection fra Unidrain, der begge tilbyder en bred række af badeværelsestilbehør. Alt tilbehør matcher deres øvrige produkter, så du kan fuldende din stil på badeværelset. Lad din personlige stil blomstre og få et komplet badeværelse. Du kan selvfølgelig vælge frit og måske kombinere flere overflader.

Mere inspiration...

Skab et minimalistisk look på badeværelset med et design-afløb

Skab et minimalistisk look med design-afløb

Læs her
Indret badeværelset med plads til hele familien

Badeværelse med plads til hele familien

Læs her
hiv naturen ind på badeværelset

Hiv naturen ind på badeværelset

Læs her
badeværelse i nordisk stil

Skab et badeværelse i ægte nordisk stil

Læs guiden her
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.