Komfort og hygiejne med douchetoilet

Drømmer du om lidt ekstra wellness i hverdagen? Oplev komfort, lækker hudpleje, ultimativ renhed og følelsen af wellness derhjemme med et douchetoilet.

Komfort og pleje

Hvem havde troet, at man kunne opnå en følelse af wellness via sit toilet. Men det kan du nu. Anerkendte brands herunder blandt andre Geberit har udviklet de moderne og teknologiske douchetoiletter, der giver dig en følelse af komfort og pleje - hver gang du går på toilet.

Føl dig ren hele dagen

Uanset hvilken model du vælger, får du en masse smarte og innovative funktioner, som gør din hverdag meget mere behagelig. Et douchetoilet sørger først og fremmest for, at du opnår komplet renhed, når du har været på toilet. Dette sker ved, at toilettet vasker dig blidt, men grundigt med en vandtemperatur, der er tilpasset dig.

wellness med douchetoilet

Juster dit skyl – tilpasset dig

Uanset om du vælger et douchetoilet fra GROHE eller Geberit, har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige skyl. Det betyder, at du kan vælge et skyl, der passer til lige netop dit behov. Eksempelvis har GROHE med Sensia Arena douchetoilettet lavet et feminint skyl, der sørger for blid rengøring af de nødvendige områder. Og når du først har tilpasset indstillingerne efter dig, genkender og husker toilettet det næste gang, du sætter dig. Det hele slutter naturligvis af med en hurtig og blid lufttørring. Dét er wellness.

Kontakt din lokale installatør for installation af douchetoilettet.

wellness med douchetoilet
wellness med douchetoilet
wellness med douchetoilet

Styr toilettet nemt og bekvemt

Og hvordan styrer du så toilettet? På den nemmest mulige måde. Som noget helt nyt kan du til GROHE Sensia Arena hente en app og på denne måde styre toilettets indstillinger. Foretrækker du det mere manuelle, er toilettet selvfølgelig udstyret med en fjernbetjening samt kontrolpanel på siden. Samme funktion finder du hos Geberit AquaClean douchetoilettet. På denne måde kan du nemt styre toilettets mange funktioner. Vælger du GROHE Sensia Arena, får du som bonus et toiletsæde, der automatisk åbner, når du nærmer dig toilettet, ligesom det er udstyret med natbelysning. Med sidstnævnte feature slipper du altså for at blive vækket af skarpt lys, når du besøger toilettet om natten – den svage belysning fra toilettet sørger for at du kan se, hvor du skal hen uden at lyse hele badeværelset op.

Nem rengøring

Derudover er douchetoiletterne selvfølgelig belagt med specielle overflader, så det bliver så nemt for dig som muligt at gøre rent. Det betyder, at kalkaflejringer ikke kan sætte sig fast, samtidig med at overfladerne er nemmere for dig at tørre af. Sprayarmene er desuden 99% antibakterielle. Nemmere bliver det ikke. Og som prikken over wellness i’et får du med GROHE Sensia Arena et toilet, der er udstyret med et lugtabsorberingssystem, så dit badeværelse altså virker indbydende. Så drømmer du om lidt ekstra wellness i hverdagen, så vælg et douchetoilet. Tag kontakt til din lokale VVS installatør eller BadArkitekten, hvis du vil høre mere om mulighederne for wellness på dit badeværelse.

wellness med douchetoilet

Mere inspiration...

Trend: Indret badeværelset med farver

Indret med farver på badeværelset

Læs her
Skab et minimalistisk look på badeværelset med et design-afløb

Skab et minimalistisk look med design-afløb

Læs her
hiv naturen ind på badeværelset

Hiv naturen ind på badeværelset

Læs her
badeværelse i nordisk stil

Skab et badeværelse i ægte nordisk stil

Læs guiden her
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.