Indret badeværelset med plads til hele familien

hansgrohe

På et badeværelse skal der være plads til alle. BadArkitekten giver dig her inspiration til, hvordan du bedst muligt skaber plads til hele familien på badeværelset.

oras

Skab plads til hele familien på badeværelset

Med mange i hjemmet skal der tænkes kreativt for at få plads til alle. Badeværelset er ikke en undtagelse. For hverdagen bliver hurtigere lettere og mere effektiv, hvis flere familiemedlemmer kan børste tænder og få et bad samtidigt.

Gør morgenen til en hyggelig familiestund ved at skabe plads til alle

Du kender det sikkert. Der er rift om badeværelset om morgenen. Alle skal børste tænder, tage bad og sætte hår. En nem måde at løse denne udfordring på er at gøre plads til alle ved hjælp af en dobbelthåndvask.

En dobbelt håndvask har den store fordel, at den består af to individuelle vaske, og de to vaske gør, at der er plads til flere på badeværelset samtidigt. Når flere i familien kan bruge badeværelset samtidigt, er der pludselig også skabt plads til hyggelige morgenstunder med familien på badeværelset.

Indret badeværelset med plads til hele familien
Indret badeværelset med plads til hele familien

Få plads til flere med et badekar

Et badekar er den oplagte løsning med børn i familien. Med et badekar kan flere børn bade samtidigt, og det skaber plads til flere på badeværelset.


Få opbevaringsplads til hele familien

På et badeværelse er det vigtigt, at der er opbevaringsplads til hele familien. Med et stort badeværelsesmøbel på badeværelset, gør du nemt plads til opbevaring for hele familien.

Med et vaskeskab får du ekstra god plads til hele familien. Et vaskeskab er det oplagte sted at gøre plads til familiens håndklæder og undertøj. Som en ekstra bonus kan du børste tænder på de mindste, mens de sidder ovenpå vaskeskabet.

Mere inspiration...

wellness med douchetoilet

Komfort og hygiejne med douchetoilet

Læs her
Trend: Indret badeværelset med farver

Indret med farver på badeværelset

Læs her
skab wellness derhjemme

Skab wellness-følelse derhjemme

Læs her
Pift badeværelset op med badeværelsestilbehør

Pift badeværelset op med tilbehør

Læs her
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.