Hiv naturen ind på badeværelset

hiv naturen ind på badeværelset

Drømmer du om et badeværelse ude i det fri? Eller måske ønsker du bare lidt færre moderne items og i stedet lidt flere natur-elementer på dit badeværelse? Vi guider dig til at hive naturen ind på badeværelset.

Grønne planter i alle afskygninger

Det nemmeste step til at skabe et mere natur-virkeligt badeværelse er ved at fylde badeværelset med grønne planter i alle afskygninger. På den måde kommer naturen helt bogstaveligt ind på badeværelset, og det kan samtidig være med til at skabe et bedre indeklima på dit badeværelse, hvis du vælger de rigtige planter. Og uanset om du vælger helt grønne planter eller planter med blomster, vil det gøre dit badeværelse mere hjemligt og hyggeligt.

hiv naturen ind på badeværelset
hiv naturen ind på badeværelset

Vandfaldsbrus

Hvem har ikke drømt om at kunne bade under et stort, rindende vandfald og på den måde virkelig bade i naturen? Med GROHE Rainshower kan du få en vandfaldslignende følelse hjemme på dit eget badeværelse. Du får et brusesystem med et stort, lækkert brusehoved, der sørger for det ultimative luksusbad – naturligvis uden at gå på kompromis med det miljømæssige aspekt. GROHE Rainshower er nemlig vandbesparende, så du ikke behøver at bekymre dig om at tære på naturen. Vælg et brusehoved der monteres i loftet og opnå den komplette følelse af vandfald.

Skab et naturligt look

Ved at vælge badeværelsesmøbler i træ skaber du hurtigt en følelse af at være ude i det fri – for det ser sådan ud. De brune træ-bademøbler kan fås i flere forskellige nuancer og det er blot op til dig at vælge, hvilken slags natur du ønsker på badeværelset.

hiv naturen ind på badeværelset
hiv naturen ind på badeværelset
hiv naturen ind på badeværelset
hiv naturen ind på badeværelset

Lad badeværelset dufte af natur

Vil du gå all in på at hive naturen ind på badeværelset, så få det til at dufte af natur også. Du kan købe duftpinde og olier, der dufter af gran, blomster, havet eller noget helt andet. Er du gør-det-selv-typen, kan du sagtens lave olierne selv. Der skal ikke andet til end duftneutral olie blandet med lidt duft af citron, lavendel eller hvad du ellers ønsker. Sæt herefter et par træpinde i olien og lad dem suge. Dit badeværelse vil herefter begynde at dufte af natur.

hiv naturen ind på badeværelset

Mere inspiration...

skab wellness derhjemme

Skab wellness-følelse derhjemme

Læs her
Skab et minimalistisk look på badeværelset med et design-afløb

Skab et minimalistisk look med design-afløb

Læs her
Pift badeværelset op med badeværelsestilbehør

Pift badeværelset op med tilbehør

Læs her
Trend: Indret badeværelset med farver

Indret med farver på badeværelset

Læs her
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.