Sådan indretter du et indbydende og inspirerende gæstetoilet

Sådan indretter du et indbydende gæstetoilet

Et gæstetoilet skal indbyde til gæstfrihed og gøre dine gæsters oplevelse af hjemmet god. Læs med her, hvor BadArkitekten giver dig gode råd og tips til, hvordan du skaber et indbydende og funktionelt gæstetoilet, som samtidig er let at holde.

Sådan indretter du et indbydende gæstetoilet

Gør gæstetoilettet hjemligt

Lad gæstetoilettet summe af en hjemlig følelse ved at indrette det med personlige ting, som afspejler dig og familien. De personlige ting kan fx være et billede af jer, din yndlings pynteting eller dine favoritplanter. Et friskt og indbydende gæstetoilet er en skøn tilføjelse til hjemmet for både dig og dine gæster.

Kæl for finesserne på gæstetoilettet

Selvom gæstetoilet ikke er det primære toilet i hjemmet, skal det selvfølgelig være et behageligt sted at være. Derfor giver det god mening at indrette gæstetoilettet, så det indbyder til gæstfrihed. Sæbedispenser, håndklædeholder, toiletbørste, et spejl og andet badeværelsestilbehør er alle ting, der er med til at fuldende toilettet som et stilrent og gennemført rum, hvilket gør, at dine gæster vil føle sig velkommen på gæstetoilettet.

Få gæstetoilettet til at syne større

Selvom dit gæstetoilet er småt, så kan det sagtens være indbydende. Skab et indbydende og rummeligt gæstetoilet ved at vælge lyse farver på væggen. Lyse farver på væggen er nemlig en fantastisk måde at få gæstetoilettet til at syne større, og de lyse farver skaber en glædelig og harmonisk stemning på gæstetoilettet. Du kan gennemføre stilen ved samtidig at finde nogle af de mange badeværelsesprodukter i friske komplimenterende farver.

Lad gæstetoilettet være let at rengøre

Hold gæstetoilettet enkelt, så det er let at rengøre. Eftersom gæstetoilettet ofte ikke er hjemmets primære toilet, så er det en fordel, hvis det kræver begrænset med rengøring. En måde at gøre gæstetoilettet rengøringsvenligt er ved at vælge af de mange leverandører, der laver de lækre rengøringsvenlige porcelænsoverflader, hvor fedt og snavs ikke sætter sig fast. Tænk desuden i rengøringsvenlige overflader på hele gæstetoilettet, og overvej om du vil have mange små pynteting. Det betyder mindre rengøring og mere frihed.

Sådan indretter du et indbydende gæstetoilet
Sådan indretter du et indbydende gæstetoilet

Bestem om gæstetoilettet skal være dit andet badeværelse

Står du og skal til at renovere gæstetoilettet, så er det en god ide at gøre dig overvejelser om renoveringen og om, hvad gæstetoilettets primære funktion skal være. Er det et ekstra badeværelse, som primært er forbeholdt, når I får besøg i hjemmet, eller ser I det som et badeværelse nummer to, som I i familien vil gøre dagligt brug af? Ser I gæstetoilettet som et badeværelse, som I ønsker at anvende i hverdagen, så kan det være en fordel at installere en bruser. På den måde opgraderer I gæstetoilettet til jeres andet badeværelse, og det bliver dermed fuldt funktionsdygtigt.

Flere spændende guides...

ifø spira

Hvilket toilet skal jeg vælge?

Toiletguide
badeværelse

Hvad koster et nyt badeværelse?

Læs guiden her
Forny badeværelset for under 5000

Forny badeværelset for under 5.000,-

Læs guiden her
Sådan indretter du et lille badeværelse

Sådan indretter du det lille badeværelse

Læs guiden her
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.