Hvad koster et nyt badeværelse?

badeværelse

Hvad et nyt badeværelse koster afhænger selvfølgelig af, hvordan dit badeværelse skal være, og om du er til den helt store renovering eller blot lidt fornyelse. Der er dog alligevel nogle guidelines og idéer, du kan følge.

badeværelse

Pris på nyt badeværelse

Før man går i gang med projekt badeværelse, er det rart at have en ide om, hvad det kommer til at koste. Hvad et nyt badeværelse koster afhænger dog i høj grad af, hvor meget du skal have lavet, hvilke produkter du vælger, og om du skal have hjælp til at tegne og indrette badeværelse af en badarkitekt. Her i indlægget giver vi dig en ide om, hvad dit nye badeværelse kan komme til at koste.

Forny badeværelset for hhv. 5.000 og 10.000 kroner

Du behøver ikke at investere hele din opsparing for at lave en makeover af dit badeværelse. Det kan nemt gøres for både under 5.000 og 10.000 kroner ved at udskifte armaturer, sætte nye hylder og spejl op, give væggene en klat maling og lignende. Vi har lavet to guides, hvor du kan se, hvordan du fornyer badeværelset for billige penge. Find vores guides herunder:

Forny badeværelset for under 5.000

Forny badeværelset for under 10.000

hvad koster et nyt badeværelse
badeværelse

Komplet renovering – komplette idéer

Har du ingen idéer til, hvordan dit nye badeværelse skal se ud, og dermed hvad dit nye badeværelse kommer til at koste, så kan du nemt blive inspireret med BadArkitekten. Vi har samlet en masse artikler med billeder, produkter og gode råd, så du kan blive inspirere. Og der er selvfølgelig idéer for enhver smag, uanset om du er til et nyt badeværelse med badekar, et moderne badeværelse med kobber eller et minimalistisk og feminint badeværelse.

Bliv inspireret her

Badeværelse med hjælp fra BadArkitekten

Går du all in på renoveringen af dit badeværelse, kan det være en god ide at have en arkitekt med ind over. Her på siden har vi tilknyttet en BadArkitekt, som til en fast pris hjælper dig med at modernisere dit badeværelse. Du kan læse mere om, hvad du får, og hvad prisen for et nyt badeværelse er, nedenfor:

Læs mere om BadArkitekten her

badeværelse
vvs mester bjarne

Lad din lokale VVS Mester klare arbejdet

Når du skal have lavet nyt badeværelset er det vigtigt og i flere tilfælde lovpligtigt at have en VVS Mester med ind over arbejdet. Vi har gjort det nemt for dig, og du har derfor mulighed for at tilføje en VVS Mester til din indkøbskurv lige her på siden. Du har selvfølgelig også mulighed for at kontakte VVS installatøren for at få et tilbud på, hvad det koster at lave dit nye badeværelse.

Find din lokale VVS Mester her

Flere spændende guides...

Hvilken badeværelsesventilator skal jeg vælge

Hvilken badeværelsesventilator skal jeg vælge?

Læs guiden her
køkkenarmatur med greb

Hvilket køkkenarmatur skal jeg vælge?

Køkkenarmaturguide
fjern kalk på badeværelset

Sådan fjerner du kalk på badeværelset

Læs guiden her
3 tips til lys på badeværelset

3 tips til mere lys på badeværelset

Læs guiden her
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.