Få en god morgen på badeværelset

Få en god morgen på badeværelset

Badeværelset er det sted, de fleste starter deres morgen både i hverdagene og i weekenderne. Så hvorfor ikke sørge for at få den allerbedste start på dagen. Læs tips og rå

Det helt rigtige lys

Lyset på badeværelset er vigtigt. Dog er det de færreste som bryder sig om et alt for lyst badeværelse tidligt om morgenen. En lysdæmper er derfor et oplagt valg som belysning – for det skarpe lys er også nødvendigt. Det er næsten umuligt at barbere skægget eller lægge makeuppen på et mørkt badeværelset. Her kan du med fordel skabe lys omkring spejlet i form af monterbare lamper eller med et spejl med indbygget lys. Det giver det perfekte lys lige der og hvornår, hvor det er nødvendigt.

Skab hygge og god stemning

Tænd for radioen om morgenen. Om det er musik eller taleradio er helt op til dit humør. Lidt lyd på badeværelset er ikke kun med til at vække dig ordentligt, men er også med til at skabe en god morgenstemning. Top stemningen med en kop kaffe, et glas juice eller hvad du nu drikker om morgenen, og nyd det mens du gør dig klar til dagens opgaver.

Få en god morgen på badeværelset
Få en god morgen på badeværelset

Tag et varmt bad med den perfekte bruser

Et varmt bad kan redde enhver morgen, men hvis brusetrykket er lavt og bruseren dårlig, er det svært at redde dagen med varmt vand. Så anskaf dig en ordentlig bruser, der passer til dine behov - du vil takke dig selv, når du nyder brusebadet om morgenen. En Rainshower eller Raindance bruser med stort brusehoved giver dig følelsen af sommerregn, der omkranser dig, og bruseren kan samtidig justeres til massagestråle. Eneste ulempe er, at det kan blive nødvendigt at afsætte fem minutter ekstra til brusebadet, så du kan blive stående under bruseren lidt længere...

Svøb dig med et lunt håndklæde

Der er ikke noget der fuldender et dejligt, varmt bad som et lunt, blødt håndklæde. Giv dig selv en ekstra luksus og tør dine håndklæder i en tørretumbler engang imellem, så de bliver ekstra bløde. Vil du gå all in på luksusfølelsen om morgenen, så anskaf en håndklædetørre, så dine håndklæder altid er tørre og lune, når du er færdig med badet. Der er ikke noget, der kan ødelægge en god morgen, som et halvvådt og stivt håndklæde.

Få en god morgen på badeværelset

Ekstra luksus i weekenden

I weekenden er der langt fra den samme stress og jag, som man ofte oplever om morgenen på badeværelset i hverdagene. Så giv dig selv tid til at nyde weekendmorgenerne. Har du et badekar, så læn dig tilbage og nyd det varme vand. Spred lidt ekstra hygge på badeværelset med friske blomster med en skøn duft og måske nogle stearinlys. Nyd at du har tid til at give dig selv en wellnessoplevelse.

Skal BadArkitekten hjælpe med indretningen?

Ønsker du hjælp til at indrette dit badeværelse, så kontakt BadArkitekten, der kan hjælpe dig med idéer og indretning, så du får det perfekte badeværelse.
Tag kontakt til din lokale VVS installatør, så du kan være sikker på at få grundig og korrekt rådgivning om dit projekt, fra start til slut.

Flere spændende guides...

Sådan indretter du et indbydende gæstetoilet

Indret et indbydende gæstetoilet

Læs guiden her
ifø spira

Hvilket toilet skal jeg vælge?

Toiletguide
8 ting du skal overveje inden du renoverer badeværelset

8 ting du skal overveje, inden du renoverer

Læs guiden her
køkkenarmatur med greb

Hvilket køkkenarmatur skal jeg vælge?

Køkkenarmaturguide
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.