4 tips til indretning af et børnevenligt badeværelse

Børnevenligt badeværelse

Med børn i hjemmet skal badeværelset også gerne være børnevenligt. Et børnevenligt badeværelse gør det nemlig sjovere for dit barn at blive dus med badeværelset. BadArkitekten giver dig tips til, hvordan du indretter et børnevenligt badeværelse.

Skab et børnevenligt badeværelse med et badekar

Et badekar er et oplagt valg for børnefamilien til at skabe et børnevenligt badeværelse. Et badekar gør det både sjovere og nemmere at give dit barn et bad, og badekarret skaber en uendelig glæde hos dit barn. Badekarret giver nemlig utallige muligheder for at lege med alt fra dyr til skibe. Pludselig bliver et bad dagens højdepunkt og sjovt som aldrig før.

Det optimale badekar til børnefamilien er et indbygget badekar, der støtter sig op ad en væg. Med et indbygget badekar sikrer du dig, at dit barn ikke falder over noget, og at sikkerheden er i top.

Børnevenligt badeværelse
Børnevenligt badeværelse

Undgå at børnene får fingrene i klemme

Badeværelset er et spændende sted at udforske for dine små børn, men det er også et sted, hvor der er rig mulighed for at få fingrene i klemme. Et toiletsæde med soft close er derfor uundværligt på et børnevenligt badeværelse. Et soft close toiletsæde lukker forsigtigt sædet ned, og det betyder, at det nu er slut med at få de små får deres fingre i klemme. Et soft close toiletsæde kan let monteres på toilettet, og det er utrolig let at klikke af igen. Derfor er rengøring af et toiletsæde med soft close nemt som aldrig før.

Slip for løbende vandhaner

Der er god grund til at investere i et berøringsfrit armatur, når du indretter et børnevenligt badeværelse. Med et berøringsfrit armatur undgår du løbende vandhaner, når de små glemmer at lukke vandhanen, eller ikke får vandhanen lukket ordentligt. Dermed er et berøringsfrit armatur en vandbesparende løsning, og armaturet tjener hurtigt sig selv hjem.

Som et ekstra plus er det med et berøringsfrit armatur slut med et fedtet armatur, når børnene kommer ind med beskidte fingre. Nu skal de nemlig ikke trække i et håndtag for at vaske fingre. De kan blot sætte de små fingre under vandhanen, så kommer vandet af sig selv. Nu bliver rengøringen på badeværelset endnu lettere.

Børnevenligt badeværelse
Børnevenligt badeværelse

Flere spændende guides...

8 ting du skal overveje inden du renoverer badeværelset

8 ting du skal overveje, inden du renoverer

Læs guiden her
fjern kalk på badeværelset

Sådan fjerner du kalk på badeværelset

Læs guiden her
Forny badeværelset for under 10000

Forny badeværelset for under 10.000,-

Læs guiden her
sommerhusbadeværelse

Sådan indretter du et sommerhusbadeværelse

Læs guiden her
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.