Wellness på badeværelset for hele familien

wellness badeværelse for hele familien

Et ældre badeværelse med badekar blev nyindrettet og forvandlet til et wellness fristed med sauna. Nu kan ejerne nyde afslapning i kombination med de lækre faciliteter.

En oase af wellness og komfort

I smilets by er familiens nye badeværelse på 1. sal forvandlet til en lækker oase, der summer af wellness. Wellness badeværelsets samlingspunkt er den infrarøde sauna, som viser, at familien har fokus på sundhed, øget velvære og familietid. Saunaen kan nemlig være med til at stimulere immunforsvaret, og det giver ultimativ afslapning og velvære. Ikke mindst har saunaen plads til flere familiemedlemmer, og der er skruet helt op for familiekvalitetstid på wellness badeværelset.

wellness badeværelse for hele familien
wellness badeværelse for hele familien

Højteknologiske produkter emmer af wellness

I badeværelset er der benyttet de nyeste højteknologiske produkter for at opnå den ypperste velvære, og det hele emmer af wellness-temaet. Her er bl.a. et væghængt douche-toilet som er fyldt til randen med en ny revolutionerende komfortteknologi. Douche-teknologien giver en grundig, skånsom og økonomisk rengøring med en hurtig og konstant tilførsel af varmt vand. Yderligere funktioner omfatter orienteringslys, toiletlåg med automatisk funktion, varme i toiletsædet og integreret lugtudsugningssystem. Det er således nemt at opnå wellness med det modene douche-toilet.

Wellness ned til mindste detalje

Valg af armaturerne afslører både personlighed, og at familien ikke går på kompromis med høje krav til anvendelsen på deres wellness-badeværelse. Det berøringsfrie armatur i håndvasken har nemlig nogle helt klare fordele, fordi det ikke er nødvendigt af berøre armaturet for at tænde for vandet. Det betyder også, at der ikke samler sig bakterier på armaturet. Rengøring af wellness-badeværelset er derfor hurtig overstået, og familien kan bruge tiden på at nyde de nye, lækre wellness-faciliteter.

Læs flere cases...

Hvad kan BadArkitekten gøre for dig?

Læs her
Gør det lille badeværelse stort

Gør det lille badeværelse stort

Læs her
skandinavisk badeværelse

Skandinavisk inspireret badeværelse

Se her
Skab et minimalistisk badeværelse

Minimalistisk og lyst badeværelse

Læs her
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.