Skandinavisk inspireret badeværelse med stilfulde linjer

skandinavisk badeværelse

Ønsket om et splinternyt drømmehus med to badeværelser i skandinavisk design fik familien Ballerup til at rive deres gamle hus ned. Nu er drømmen om de skandinaviske badeværelser opfyldt, og familien kan leve i stilfulde omgivelser, der er præcis, som de ønsker.

Skandinavisk design skaber et stilfuldt badeværelse

God stil går aldrig af mode. Og den rene og enkle skandinaviske stil er altid garanti for stilfulde og funktionelle badeværelser. Da familien skulle i gang med at udføre deres badeværelser i skandinavisk stil, var kodeordene lys, enkelhed og naturmaterialer, så de skandinaviske inspireret badeværelser afspejlede den rene, nordiske natur. De stringente, ukomplicerede omgivelser, som familiens nye skandinaviske badeværelser har, gør det nemt at slappe af. Nu kan familien nyde badeværelserne som frirum fra den travle verden udenfor.

skandinavisk badeværelse
skandinavisk badeværelse

Let rengøring er kodeordet

På de skandinavisk inspirerede badeværelser er der tænkt rigtig meget på, at der skal være gode hygiejniske forhold og flader, der er nemme at gøre rent. Trykknappen ved toilettet er derfor med sensor, og sensoren gør, at familien opnår en hygiejnisk aktivering uden berøring. De stilrene armaturer er indbygget ved både håndvask og bruseniche og giver også rene, æstetiske linjer, der passer ind i den skandinaviske stil.

Rød tråd i det skandinaviske design

Familien har valgt de samme materialer i de to badeværelser, og det skaber en rød tråd. Så uanset hvilket af familiens badeværelser man træder ind på, er man ikke i tvivl om, at den smukke skandinaviske stil er gennemført og fuldendt. For at skabe en gennemgående rød tråd har familien også valgt samme gulv overalt i drømmehuset, så uanset om familien er på badeværelserne eller i nogle af hjemmets andre rum, så følger den røde tråd med hele vejen.

skandinavisk badeværelse

Læs flere cases...

wellness badeværelse for hele familien

Wellness-bad for hele familien

Læs her
Skab et minimalistisk badeværelse

Minimalistisk og lyst badeværelse

Læs her
Gør det lille badeværelse stort

Gør det lille badeværelse stort

Læs her

BadArkitekten indretter nyt kokkehjem

Læs her
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.