Minimalistisk og lyst badeværelse med rummelighed

Skab et minimalistisk badeværelse

Et minimalistisk badeværelse med fokus på rene linjer og komfort passer perfekt til familien, som består af to voksne og to teenagere. Badarkitekten anbefalede familien at fjerne indbygningsskabe på gangen, hvilket gav et større og mere rummeligt badeværelse, hvor den minimalistiske stil flot kunne udfoldes.

Fra ældre badeværelse til moderne, minimalistisk stil

Tidligere bestod familiens badeværelset af et toilet på gulvet, en lille vask placeret foran vinduet og et stort badekar. Den nye, minimalistiske løsning giver familien mere lys og stilrenhed, og det gør badeværelset til et rart og varmt sted at være. Brusenichen er gemt bag en høj væg med indbygget nicher til shampoo. Håndklæderadiatoren med lune håndklæder efter badet er placeret lige ved siden af den store bruseniche. Overalt på badeværelset er kendetegnet stilrenhed, hvilket stemmer godt overens med den minimalistiske stil.

Skab et minimalistisk badeværelse

Lamperne skaber flot kontrast til den minimalistiske stil

Lamperne over spejlet er en skulptur i sig selv, og de er perfekte til at give det minimalistiske design kant. Desuden er de funktionelle med en bevægelig arm og et justerbart hoved, der giver en optimal belysning til ansigt og spejl.

Minimalistisk badeværelse med plads til hele familien

Der er blevet plads til en stor sektion med dobbeltvask og skuffer på det minimalistiske badeværelse, og det giver god plads til alle på badeværelset på en og samme tid.

Få din personlige stil med på det minimalistiske badeværelse

Minimalistiske badeværelser er noget de fleste godt kan lide. Men indretningen og udtrykket på badeværelset kan også hurtigt blive sterilt. Så hvordan undgår du det?

Spejle og lyse farver

Spejle har en fantastisk egenskab til at få små rum til at føles større. Samtidig kan de være med at få rummet til at se lysere ud, idet lyset kastes videre ud i rummet. Derfor kan man med fordel bruge spejle til at få sit badeværelse til at føles større, end det er.

Mønstre og forskellige strukturer som kontraster

Når man indretter badeværelset, kan man med fordel udnytte, at forskellige mønstre og strukturer bidrage til, at de forskellige elementer står mere frem. Hvis badeværelset hovedsageligt består af hvide og glatte overflader, kan tingene hurtigt komme til at flyde sammen. Mønstre på håndklæder, tæpper og klinker kan være fine detaljer til rummets øvrige stilrene overflader. Et eventuelt tæppe kan også bidrage til at gøre rummet en anelse mere hyggeligt.

Få en god morgen på badeværelset

Læs flere cases...

Gør det lille badeværelse stort

Gør det lille badeværelse stort

Læs her

Hvad kan BadArkitekten gøre for dig?

Læs her
wellness badeværelse for hele familien

Wellness-bad for hele familien

Læs her

BadArkitekten indretter nyt kokkehjem

Læs her
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.