Gør det lille badeværelse stort

Gør det lille badeværelse stort

På et lille badeværelse er pladsbesparende møbler og udnyttelse af kvadratmeterne meget vigtigt. Det skaber nemlig både ro og harmoni. Det lille badeværelse her er godt udnyttet, og det indbyder til en rar og harmonisk stemning.

Gør brug af pladsbesparende møbler på det lille badeværelse

I store villaer møder badarkitekten også det lille badeværelse. Som her i Marselisborg-kvarteret i Århus hvor gæstetoilettet kun udgør få kvadratmeter af det samlede boligareal. Det stiller krav til både indretning, kreativitet og produktvalg.

Pladsbesparende møbler gør en stor forskel på et lille badeværelse. På dette badeværelse er en smal bowle vask på bord med et smukt og moderne armatur den optimale løsning. Løsningen fylder mindre, er let og giver samtidig et fornuftigt gangareal, som fremtræder flot på det lille badeværelse. BadArkitekten anbefaler, at man altid gør brug af pladsbesparende møbler, når man har med et lille badeværelse at gøre.

Gør det lille badeværelse stort
Gør det lille badeværelse stort

Få et lille badeværelse til at syne større

I forlængelse af vasken er placeret en glashylde og et stort spejl, som får det lille gæstetoilet til at syne større. Også valget af de lange hvide fliser på væggen og i det hele taget de stilfulde, hvide linjer får det lille badeværelse til at virke større. Vandrette striber eller en væg i en farve, der skiller sig ud, gør rigtig meget for et lille badeværelses fremtoning som helhed. Vær derfor opmærksom på hvilken indretning du vælger, når du skal indrette et mindre badeværelse.

Læs flere cases...

wellness badeværelse for hele familien

Wellness-bad for hele familien

Læs her

Hvad kan BadArkitekten gøre for dig?

Læs her
skandinavisk badeværelse

Skandinavisk inspireret badeværelse

Se her
Skab et minimalistisk badeværelse

Minimalistisk og lyst badeværelse

Læs her
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.