BadArkitekten indretter nyt kokkehjem

I Jesper Koch og familiens nye drømmehjem er natur og wauw-effekt inviteret indenfor, og med indretningen er der bygget bro mellem spændende løsninger og afslappende atmosfære. I badeværelset sætter eksklusive detaljer en messingfarvet prikken over i’et.

Indretningsarkitekten deler visionerne bag nyt kokkehjem

Et skræddersyet hjem i unikakarakter er skabt i Sønderborg, hvor kok og Masterchef-dommer Jesper Koch er rykket ind sammen med familien. Det nyopførte drømmehjem er omkranset af strand og skov, og de naturskønne omgivelser giver genklang ind i boligen, der byder på kvalitetsmaterialer og spændende løsninger.

Naturen slår rødder i hjemmet

Det fortæller indretningsarkitekt Kira Staugaard, som er indehaver af Kira Design og har hjulpet familien med at skabe rød tråd i boligens stil og stemning:

- Det har været vigtigt at inkorporere naturen i hjemmet, og derfor er den omgivende natur inviteret indenfor med materialer som marmor, messing, linoleum og ikke mindst masser af træ. Mens træet i de varme toner er gennemgående i hjemmet, byder køkkenet på en smuk bordplade i grøn marmor, og messingdetaljerne fanger øjet i badeværelset.

På opdagelse med wauw-effekt

Med det store køkken, der er både velindrettet og veludstyret, hersker der næppe tvivl om, at Sønderborg-boligen huser en professionel kok og restauratør. Ikke bare køkkenet, men hele boligen, rummer spændende løsninger.

Der er nemlig lagt vægt på at skabe en wauw-effekt og en unik oplevelse, uanset hvilket rum du træder ind i. Og så har det været vigtigt at skabe et roligt indendørs miljø til den travle hverdag:

- Hjemmet er indrettet, så der er både ro og knald på. Naturmaterialerne og de lyse, afdæmpede farvetoner skaber en atmosfære, hvor der er plads til ro og afslapning, hvilket er vigtigt for en familie med mange jern i ilden. Samtidig er boligen spækket med spændende løsninger og modige valg, som fx dampovn og dry ager i køkkenet, håndbyggede møbler og et indbygget vinkøleskab mellem køkken og spiseområde, fortæller indretningsarkitekten.

Messingdetaljer sætter prikken over i’et

Nok er køkkenet hjertet i kokkehjemmet, men der er også kælet for detaljerne på badeværelset, hvor hvert element er udvalgt med omhu. Her har ambitionen været, at installationerne ikke bare skulle være funktionelle, men også understøtte og løfte boligstilen:

- I badeværelset spiller den afdæmpede farvesætning sammen med kontrastskabende detaljer i messing. De gyldne toner går igen i både linjeafløb og brusehylde fra Unidrain og i armaturerne fra Dornbracht. På den måde falder de uundværlige installationer flot ind og bidrager til at løfte det elegante udtryk. Når du træder ind på badeværelset, befinder du dig derfor i et roligt badeværelsesmiljø, der beroliger sindet og er beriget med eksklusive detaljer, afrunder Kira Staugaard.

De messingfarvede løsninger fra den danske designvirksomhed Unidrain omfatter det luksuriøse HighLine-afløb, der blender flot sammen med de store fliser og skaber kontrast uden at larme. Dertil den stilrene sæbehylde med tilhørende integreret og magnetisk bruseskraber fra Unidrains Reframe Collection.

Læs flere cases...

wellness badeværelse for hele familien

Wellness-bad for hele familien

Læs her
Skab et minimalistisk badeværelse

Minimalistisk og lyst badeværelse

Læs her

Hvad kan BadArkitekten gøre for dig?

Læs her
Gør det lille badeværelse stort

Gør det lille badeværelse stort

Læs her
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.