Gode råd til at få mere opbevaringsplads på badeværelset

Opbevaring er uundværligt på et badeværelse. BadArkitekten giver dig inspiration til, hvordan du nemt og enkelt skaber mere opbevaringsplads på dit badeværelse.

Gode råd til mere opbevaringsplads på badeværelset

Få opbevaring under håndvasken med et badeværelsesmøbel

Pladsen under håndvasken er den oplagte mulighed for at skabe ekstra opbevaring på badeværelset. Derfor giver det god mening at sætte et badeværelsesmøbel op. Et badeværelsesmøbel er et godt sted at opbevare familiens tandbørster og personlige ejendele. Badeværelsesmøbler fås i forskellige størrelser og designs, og du kan nemt finde et møbel, der passer under lige præcis din håndvask.

Blandt flere af de brands du finder her på siden, er der mange ideelle badeværelsesmøbler til at skabe opbevaring under håndvasken.

Gode råd til mere opbevaringsplads på badeværelset

Få en masse opbevaringsplads med et badeværelsesskab

Mangler du opbevaringsplads til familiens håndklæder, ekstra toiletpapirruller, cremer og andre uundværlige ting, kan du nemt sætte et badeværelsesskab op på badeværelset. Badeværelsesskabe fås i forskellige størrelser og designs, og skabene giver en masse ekstra opbevaring på badeværelset.

På et lille badeværelse er et højskab til badeværelset et godt valg, fordi skabet er smalt og udnytter pladsen i højden.

Skab opbevaring med et vaskeskab

Et vaskeskab er en god mulighed for at skabe ekstra opbevaringsplads på badeværelset. Et vaskeskab er både flot, rummeligt og stilrent, og uanset om du har et lille eller et stort badeværelse, så er et vaskeskab en god løsning. Du kan selv vælge, om vaskeskabet skal stå frit på badeværelset, hvormed du har mulighed for at udnytte bordpladsen oven på vaskeskabet til ekstra opbevaring, eller om vaskeskabet skal udnytte pladsen under vasken.

Gode råd til mere opbevaringsplads på badeværelset
Gode råd til mere opbevaringsplads på badeværelset

Få ekstra opbevaringsplads med hylder

Hylder på badeværelset er en god løsning til at få mere opbevaringsplads. Fordelen ved hylder er, at du både kan opbevare små badeværelsesting som vatrondeller og vatpinde, samtidig med at du kan få din personlige stil frem med dine yndlings pynteting. Med hylder på badeværelset kan du samtidig udnytte højden og den vægplads der tit er til rådighed på det mindre badeværelse.

Udnyt opbevaringspladsen bag badeværelsesspejlet

Kniber det med pladsen på badeværelset, kan du anvende et badeværelsesskab med spejllåger. På den måde har du både et spejl på badeværelset, samtidig med at du får ekstra opbevaring.

Med et spejlskab får du både et stort spejl og god opbevaringsplads. Det er muligt, at få spejlskabe med indbygget lys, hvor den smarte lampe, der sidder over spejlskabet, gør at du har det optimale lys til at finde dine ting, når du åbner skabet.

Lignende artikler...
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.