Forny badeværelset for under 5.000,-

Du behøver ikke nødvendigvis at hæve opsparingen for at friske badeværelset op og skabe fornyelse. Et par tusinde kan gøre en stor forskel. Du skal nemlig kun ændre ganske få ting for at få rummet til at stråle. Det handler om at have øje for de små detaljer og medtænke nødvendige funktioner. Vi guider dig til fire nemme tips, der kan puste nyt liv i dit badeværelse.

En ny og moderne vandhane

Én af de ting, der bliver brugt allermest på badeværelset, er håndvaskarmaturet. Derfor er det et godt sted at udskifte til nyt. Har du problemer med kalk, for dyre vandregninger eller drømmer du bare om forandringer, så behøver det ikke at koste en formue at udskifte din gamle vandhane til en ny. En ny vandhane giver et frisk pust uden at gå på kompromis med komfort, sikkerhed og hygiejne. Husk dog at vælge en vandhane, der passer ind i resten af stilen på badeværelset. Uanset om du er til den klassiske vandhane med greb eller foretrækker en berøringsfri vandhane, er der noget for enhver smag. 

Forny badeværelset for under 5000

Udskift interiøret

Badeværelsets interiør er den nemmeste vej til fornyelse – og den billigste. Skift den gamle toiletbørste ud, find en mere moderne eller elegant toiletpapirholder og invester i nye håndklædeholdere, og du vil straks føle fornyelsen på badeværelset. Der skal ikke meget til. Det er de små detaljer, der tæller og badeværelsestilbehør er en stor del af de nødvendige funktioner på badeværelset. 

Kom farver på!

Farver er skønne! Et badeværelse behøver ikke være hvidt, koldt og upersonligt. Tendensen i boligindretning lige nu er, at vi indretter med flere og flere farver i vores hjem. Farver påvirker dit humør og kan skabe den gode stemning på badeværelset. For at holde den røde tråd på badeværelset, gælder det om at skabe en sammenhæng i valg af materialer og design. Det skaber en form for lækkerhed når der er tænkt over den designmæssige stil og farvesammesætningen i rummet. Prøv for eksempel den nye serie af badeværelsestilbehør fra Unidrain, hvor du kan eksperimentere med farver og stil.

Trend: Indret badeværelset med farver

Lille spejl på væggen der...

Spejlet har en uundværlig funktion på badeværelset. Et nyt spejl kan skabe et helt nyt udtryk til rummet. Det er en nem og billig løsning. Du kan enten vælge et stort og enkelt spejl op, der fanger opmærksomhed eller et dekorativt og iøjnefaldende spejl, der tydeliggør din stil. Du kan også gå hele vejen og købe et med lys, der både skaber et moderne udtryk og giver bedre lys til dine morgenrutiner.  

Forny badeværelset for under 5000

Få hjælp til indretningen

Har du brug for hjælp til at forny badeværelset, står BadArkitekten altid klar til at hjælpe med både de mindre opgaver, men også den helt store renovering. Så bliv inspireret og få idéer med BadArkitektens moodboards, skitser og meget mere. Søger du yderligere inspiration til gør-det-selv projekterne og den mindre renovering, så kan du læse mere om, hvad det koster at renovere badeværelset eller hvordan du renoverer badeværelset for under 10.000,-. Kontakt altid din lokale VVS installatør inden et større projekt for kyndig vejledning og professionel installation. 

Lignende artikler...
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.