icon

Fri fragt over 299,-

Råsted VVS logo

Råsted VVS-Teknik - Randers

VVS-installatør i Randers

I år 2000 så Råsted VVS-teknik dagens lys i Randers. I dag har vi således mere end 18 års erfaring i VVS-branchen, og du kan derfor trygt overlade dine opgaver til os, hvad end de er store eller små. Vi betjener hele Randersområdet såvel som hele Østjylland, Midtjylland og Djursland. Vi er en håndfuld ansatte i virksomheden, og vores spidskompetencer består i alt inden for gasfyr, oliefyr, stokerfyr, solvarme, jordvarme samt service på samtlige. Derudover tilbyder vi adskillige andre VVS-ydelser – inklusiv små opgaver såsom montering af vandhaner og lignende.

Indretningshjælp til nybyg eller renovering

Vi er eksperter i renovering af badeværelser eller en komplet nybygning af samme. Vi sørger for alle installationer samt sanitet og badeværelsesmøbler. Derudover beskæftiger vi os med decideret indretning af selve badeværelset, og du kan helt gratis og uforpligtende få hjælp hertil. Har du endnu ikke overvejet at skifte varmeløsning, så kan det være, det er på tide, du kigger nærmere på det. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare ved at optimere på forbruget. Får du installeret en varmepumpe kan du faktisk spare helt op til 50 % af din varmeregning, og hvem har ikke lyst til det? Men uanset hvad du tænker vil være den rette løsning for dig, så tag altid os med på råd. Vi er nemlig eksperterne, og når vi kender til dine behov og ønsker, kan vi nemt spore os ind på, hvad der vil give dig flest besparelser.

Lad fagfolk hjælpe med installering

Uanset om du har et lille eller stort projekt foran dig, så er det altid en god ide at lade professionelle fagfolk hjælpe dig med installeringen. Således kan du nemlig være sikker på, at det bliver gjort korrekt og herved risikerer du ikke, at der senere hen opstår problemer med installationen. Vi bruger altid godkendte produkter fra anerkendte leverandører, som lever op til alle standarderne på området. Giv os et kald i dag og lad os strikke et uforpligtende tilbud sammen til dig. Vi glæder os til at hjælpe dig. 


Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

Råsted VVS-Teknik ApS

Hovedvejen 21, Kousted

8920 Randers

Tlf.:

CVR:

87824090

37832332

Medarbejdere

Carsten Andersen

Aut. VVS installatør
Tlf.: 87 82 40 90
E-mail: info@raastedvvs.dk

Sascha Andersen

Administration_ rådgiver bad og sanitet
Tlf.: 87 82 40 90
E-mail: info@raastedvvs.dk