icon

Fri fragt over 299,-

Rørbæk logo

Rørbæk VVS ApS - VVS Hobro

VVS-installatør i Hobro

I Hobro ligger Rørbæk VVS ApS godt forankret i lokalområdet. Vi udfører massevis af VVS-opgaver i Hobro og omegn. Vi kender altså lokalområdet rigtig godt, og de nære lokale forbindelser betyder meget for os. Vi har mere end 20 års erfaring med VVS-installationer og hermed kan du være sikker på, at vi løser dine opgaver til både fornuftige priser, i høj kvalitet, med stor fleksibilitet og naturligvis altid til aftalt tid. Vi går ikke på kompromis med hverken materialer eller sikkerhed, og du kan derfor roligt overlade dine projekter til os velvidende, at arbejdet altid bliver gjort til perfektion.

Vi udfører et væld af opgaver

Inden for VVS-arbejde er der stort set ikke den opgave, vi ikke udfører. Vi står for:

  • Energioptimering som fx omlægning til solvarme eller skift af oliefyr
  • Bioenergi som jordvarme eller solvarme
  • Renovering eller nybyg af badeværelse
  • Blikkenslagerarbejde
  • Og meget mere

Vi forsøger altid at rådgive dig bedst muligt ud fra dine behov og ønsker, og kan altså varetage hver an VVS-opgave – hvad end den er stor eller lille.

Spar penge på varmen

Vidste du, at du kan spare helt op til 50 % på din varmeregning ved at skifte til en energirigtig varmeløsning som fx jordvarme eller solenergi? Vi er eksperter på området og kan vejlede dig, blandt andet om krav til vedligeholdelse. Hos os kan du bestille en energioptimering af dit hjem eller virksomhed, og tager du os med på råd fra starten, kan du være sikker på at nå frem til den mest optimale løsning til dit behov.

Vi er medlem af Arbejdsgiverne, og netop dette er din garanti for et veludført stykke håndværk, du kan have glæde af i mange år. Rørbæk VVS ApS er din lokale VVS-specialist, og vi giver dig med glæde et uforpligtende tilbud. Skulle du være nysgerrig efter at læse mere om mulighederne for energioptimering, så kan du klikke på linket, hvor du kan blive klogere på, hvordan du sparer penge på vand- og elregningen i din bolig.


Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

Rørbæk VVS ApS

Ormhøjen 8

9500 Hobro

Tlf.:

Akut tlf.:

CVR:

98557223 40527918

15538309

Medarbejdere

Henrik Nielsen

Aut. VVS Installatør
Tlf.: 40 52 79 18
E-mail:oliefyrr@mail.dk

Allan Larsen

Svend