Fri fragt over 499,-

Thermex

Thermex producerer badeværelsesventilatorer i en god dansk kvalitet. Blandt Thermexs produkter kan du frit vælge, om du ønsker en standard ventilator, en ventilator med timer, en ventilator med hygrostat eller en ventilator med både hygrostat og timer. Din lokale VVS Mester står selvfølgelig til rådighed, hvis du skal bruge hjælp til installationen.

Om Thermex

Thermex er et brand, der designer og producerer emhætter, emfang og ventilationssystemer til både privat og erhverv. De har et af Danmarks absolut største udvalg, og med deres mere end 50 års erfaring er der ikke noget at sige til, at de er i høj kurs ved både køkken-, hårde hvidevarer-, og VVS-forhandlere rundt om i hele Danmark. Thermex er et dansk brand med hovedsæde i det nordjyske, og den friske luft kombineret med adgang til havet er, hvad der dagligt inspirerer brandet til at designe og udvikle de bedste produkter til deres kunder. Her på siden finder du vores udvalg af Thermex ventilatorer til badeværelset. Her kan du frit vælge, om du ønsker en standard ventilator, en ventilator med timer, en med hygrostat eller en med begge dele. Valget er dit.

Frisk luft til alle

I et hjem bør der altid være adgang til frisk luft, og netop derfor har Thermex gjort udsugning til deres spidskompetence. På et badeværelse er det altid vigtigt, at der er en god ventilator, som kan fjerne fugten fra rummet. Selvom du måske har et vindue på dit badeværelse, så vil der altid være lidt fugtigt derude, og derfor er det vigtigt med en badeværelsesventilator. Blandt vores standard ventilatorer her på siden finder du blandt andet Thermex Silent 100, som er en god og lydsvag ventilator. Designet er enkelt, og den falder derfor godt ind blandt resten af indretningen på badeværelset. Den egner sig til mindre rum, er dobbeltisoleret og har vindstop. Selvom en ventilator er en forholdsvis simpelt ting, så er det ikke helt ligegyldigt, hvilken du vælger. Som med alt andet hos VVS Mester, så fås de i mange forskellige designs og størrelser, og det gælder derfor om at udvælge dig lige præcis den, som vil passe aller bedst ind i din indretning derhjemme. Derudover går mange også op i, at den larmer minimalt, og det er derfor en vigtig faktor at huske på, inden du klikker din nye ventilator hjem.

Hygrostat- og timerfunktion

Køber du en badeværelsestermostat med hygrostat, timer eller måske endda begge dele, så får du et par smarte funktioner med i købet. Hygrostaten er en slags censor, der kan måle fugtigheden på dit badeværelse. Således tænder den automatisk, når fugtigheden er høj og slukker igen, når fugten er væk fra rummet. Timeren sikrer yderligere, at du kan indstille den til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter, hvis du fx ved, at der er nogle tider på døgnet, hvor der er mere brug for den end andre. Med disse smarte funktioner kan du være sikker på, at der ikke opstår fugtskader på dit badeværelse, eftersom ventilatoren selv regulerer sig, hvis du skulle have glemt at tænde for den.

Shop hos VVS Mester

Hvis du køber din nye ventilator fra Thermex, så er du garanteret et godt kvalitetsprodukt, som du helt sikkert vil blive glad for. Men her hos os har vi også et kæmpe stort udvalg af andre spændende varer, som er perfekt i bestræbelsen på at indrette et flot og funktionelt badeværelse. Se fx vores brede udvalg af diverse badeværelsesudstyr. Slå dig løs i vores sortiment og klik dine varer hjem i dag. Vi tilbyder fri fragt ved køb over 499 kr. Skulle der undervejs opstå spørgsmål til vores varer, bestilling eller levering, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!