icon

Fri fragt over 299,-

Thermex

Thermex producerer badeværelsesventilatorer i en god dansk kvalitet. Blandt Thermexs produkter kan du frit vælge, om du ønsker en standard ventilator, en ventilator med timer, en ventilator med hygrostat eller en ventilator med både hygrostat og timer. Din lokale VVS Mester står selvfølgelig til rådighed, hvis du skal bruge hjælp til installationen.

Om Thermex

Thermex som brand

Thermex er et brand, der designer og producerer emhætter, emfang og ventilationssystemer til både privat og erhverv. De har et af Danmarks absolut største udvalg. De har eksisteret siden 1958, og med deres mere end 50 års erfaring er der ikke noget at sige til, at de er i høj kurs ved både køkken-, hårde hvidevarer-, og VVS-forhandlere rundt om i hele Danmark. De har dermed haft udstillinger hos mere end 900 køkken- og hårde hvidevareforhandlere i Danmark. Thermex er et dansk brand med hovedsæde i det nordjyske, og den friske luft kombineret med adgang til havet er, hvad der dagligt inspirerer brandet til at designe og udvikle de bedste produkter til deres kunder, herunder blandt andet deres ventilatorer. Derudover har Thermex DK også afdelinger i Rødovre og uden for Danmark har de afdelinger i Norge, Sverige, Finland og Spanien. Så Thermex er et udbredt og kendt brand, der laver kvalitet til en lang række lande.

Her på siden finder du vores udvalg af Thermex ventilatorer til badeværelset. Her kan du frit vælge, om du ønsker en standard ventilator, en ventilator med timer, en ventilator med hygrostat eller en med både hygrostat og timer. Valget er dit. Men uanset hvilken Thermex ventilator, du vælger, så får du et rigtig godt kvalitetsprodukt.

Frisk luft til alle

I et hjem bør der altid være adgang til frisk luft, og netop derfor har Thermex gjort udsugning til deres spidskompetence. På et badeværelse er det altid vigtigt, at der er en god ventilator, som kan fjerne fugten fra rummet. Selvom du måske har et vindue på dit badeværelse, så vil der altid være lidt fugtigt derude, og derfor er det vigtigt med en badeværelsesventilator. På denne måde slipper du også for kulde og unødig varmespild om vinteren, når du har været i bad. En Thermex ventilator kan hjælpe med fugten. Eksempelvis finder du her på siden en Thermex standard ventilatorer. Herunder er følgende Thermex ventilator en rigtig god model: Thermex Silent 100. Det er en god og lydsvag ventilator, der klarer alle fugtproblemer på badeværelset. Designet er enkelt, og den falder derfor godt ind blandt resten af indretningen på badeværelset, uanset om du har et moderne, klassisk eller ældreindrettet badeværelse. Den egner sig til mindre rum, er dobbeltisoleret og har vindstop. Selvom en ventilator er en forholdsvis simpelt ting, så er det ikke helt ligegyldigt, hvilken du vælger. Som med alt andet hos VVS Mester, så fås de i mange forskellige designs og størrelser, og det gælder derfor om at udvælge dig lige præcis den, som vil passe allerbedst ind i din indretning derhjemme. Derudover går mange også op i, at den larmer minimalt, og det er derfor en vigtig faktor at huske på, inden du klikker din nye ventilator hjem.

Hygrostat- og timerfunktion

Køber du en badeværelsestermostat med hygrostat, timer eller måske endda begge dele, så får du et par smarte funktioner med i købet. Hygrostaten er en slags censor, der kan måle fugtigheden på dit badeværelse. Således tænder den automatisk, når fugtigheden er høj og slukker igen, når fugten er væk fra rummet. På denne måde slipper du for selv at huske på at tænde for ventilatoren, når der bliver fugtigt på badeværelset. Timeren sikrer yderligere, at du kan indstille den til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter, hvis du eksempelvis ved, at der er nogle tider på døgnet, hvor der er mere brug for den end andre. Den kan fx bruges, hvis du altid går i bad på samme tidspunkt hver morgen eller lignende. Med disse smarte funktioner kan du være sikker på, at der ikke opstår fugtskader på dit badeværelse, eftersom ventilatoren selv regulerer sig, hvis du skulle have glemt at tænde for den.

Shop Thermex hos VVS Mester

Hvis du køber din nye ventilator fra Thermex, så er du garanteret et godt kvalitetsprodukt, som du helt sikkert vil blive glad for – uanset om du vælger en standard ventilator eller en med flere funktioner, såsom timer eller hygrostat. Men her hos os har vi også et kæmpe stort udvalg af andre spændende varer, som er perfekt i bestræbelsen på at indrette et flot og funktionelt badeværelse. Se eksempelvis vores brede udvalg af diverse badeværelsesudstyr, armaturer eller toiletter. Slå dig løs i vores sortiment og klik dine varer hjem i dag. Vi tilbyder fri fragt ved køb over 499 kr. Har du brug for hjælp til at installere enten din Thermex ventilator eller andet, så står vores VVS Mestre altid klar til at hjælpe. Du skal blot tilføje din lokale VVS Mester til din kurv, når du handler på vvsmester.dk. Som bonus får du fri fragt, fordi mesteren blot tager dine varer med, når de skal installeres. Skulle der undervejs opstå spørgsmål til vores varer, bestilling eller levering, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!